Viis asja lisaks välimusele, mis muudavad sind atraktiivsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilu on palju enamat kui vaid füüsiline välimus. Paljud asjad, mis pole üldse seotud välimusega, võivad meid teiste silmis atraktiivsemaks muuta. Allwomenstalk pani kirja viis asja, mis muudavad meid kaunimaks ja mis pole seotud välimusega.

1. Teiste inimestega aja veetmine

See võib kõlada imelikult, aga koos teiste inimestega olevaid inimesi peetakse atraktiivsemaks kui üksikuid inimesi. See ei tähenda, et peaksid end pidevalt sõpradega ümbritsema, piisab ka sellest, kui veedad aega oma parima sõbrannaga. Teistega koos olemine näitab, et sa oled suhtlemisele avatud.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

2. Kirglikkus

Iga inimene peaks leidma elus selle valdkonna, millesse ta suhtub kirglikkusega. Olgu selleks muusika, raamatud, joonistamine vms, kirglikkus annab meile motivatsiooni elamiseks ja kirglikkust on lihtne ka teistega jagada. Inimesed tunnevad sinu vastu suuremat huvi ja tahavad teada, mis on sinu sisemise sära saladus.

3. Hea huumorimeel

Naised ütlevad sageli, et tahaksid enda kõrvale meest, kes suudab neid naerma ajada. Muide, ka mehed hindavad partnerites huumorimeelt. Huumorimeel näitab intelligentsust ja loomingulisust. Kui naine suudab hästi nalja visata, võib see nii mõnegi mehe tähelepanu võita.

4. Oma panuse andmine

Kui oled suhtes, siis paku mõnikord välja mõni põnev kohtinguidee. Kui oled vallaline, siis võib oma panuse andmine tähendada seda, et aitad mõnda grupitööd teha vms. Oma panuse andmine ja usaldusväärsuse näitamine teeb sinust hea kaaslase igas olukorras ning see suurendab su atraktiivsust.

5. Naeratamine

Mis oleks veel atraktiivsem kui õnnelik inimene? Naeratamine tekitab mulje, et sinuga on lihtne suhelda ja sa oled avatud. Mõtle ise, naeratav inimene on ju sinu silmis atraktiivsem kui mossitav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles