Kolm kindlat viisi, kuidas mees kaotab naise vastu huvi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Sageli arvatakse, et mehed on valmis voodisse hüppama iga naisega, kes natukenegi huvi välja näitab. Sellised eksiarvamused jätavad mulje, et mehed pole absoluutselt võimelised oma voodipartnereid valima ja mõtlevad aju asemel oma suguelundiga. Paljude meeste jaoks on selline mulje solvav ja tüütu.

Samamoodi, nagu on levinud arvamus, et mehed on partnerite suhtes valimatud, on levinud ka mõte, et mehed naudivad iga kord seksi. Neile ju nii väga meeldib vahekorras olla, pole võimalik, et mõnikord nad ei tunne sellest mõnu. Vale! Portaalis GalTime otsustas üks mees kirja panna kolm moodust, kuidas naised vähendavad meeste seksiisu.

1. Kui naine on vaikne

Ära ole häbelik! Meestele meeldivad naised, kes ei hoia oma suud lukus. Sa ei pea olema siivutu seksiliini operaator, kuid meestele ei meeldi vaadata naise orgasminägu, kui tundub, et naine pole päris hetkes kohal. Suhtlemine on positiivne ja mehed reageerivad sellele alati hästi. Oigamine või mõnust nurrumine mõjuvad meestele julgustavalt. Ja kui sulle meeldib partnerile siivutusi kõrva sosistada, siis ilmselt pole tal selle vastu ka midagi.

2. Kui naine on kui vahakuju

Miski ei võta huvi kiiremini ära kui naine, kes ei võta lõbust osa. Mõned naised lihtsalt ei liiguta end voodis. Elutult selili lamamine on sama hull kui vaikimine. Selline käitumine saadab mehele signaali, et sa tahaksid olla ükskõik kus, aga mitte siin selles hetkes. Ja see tapab kiirelt huvi seksi vastu. Sa ei pea voodis väänlema ega mingeid trikke tegema, kuid see on väga seksikas, kui naine kasutab seksi ajal kogu oma keha.

3. Kui naine ei hooli hügieenist

See on üks ilmselgemaid asju, mis võtab igalt inimeselt seksiisu ära, kuid kõik ei paista seda siiski mõistvat. Alati tasuks hoolitseda värskuse eest ja kui sul on parajasti kuupuhastus, siis kindlasti hoiata meest. Paljud naised tahaksid sel perioodil seksida, seega tasuks anda mehele märku, et sa oled parajasti tujus ja tahaksid temaga veidike hullata. Üldiselt pole meestel selle vastu midagi, kuid nad on siiski hoiatuse ära teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles