Miks tasuks proovida kõhutantsu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised, kes on kõhutantsu proovinud, on sellesse ka kiiresti ära armunud. Kõhutants on seksikas ja väga lõbus moodus, kuidas kaloreid põletada. Kõhutantsu oluliseks plussiks on seegi, et see muudab naise enesekindlamaks.

Ühes Austraalia ülikoolis viidi läbi uurimus, mis tõestas, et kõhutantsuga tegelevad naised on oma kehaga rohkem rahul, nad hoolivad vähem teiste arvamusest ja neil on positiivsem kehakuvand, kirjutab Daily Makeover.

Positiivne on seegi, et kõhutantsu jaoks ei pea sul olema piitspeenike figuur. Treener Samira Shuruk ütles, et kõhutantsus tuleb see lausa kasuks, kui su on veidike täidlasem figuur. «Kõhutants sobib erineva kehakujuga inimestele,» sõnas Shuruk ja lisas, et kõhutantsu mõjutab kindlasti see, kuidas inimene oma kehasse suhtub. Kui sa oled enesekindel, siis see kajastub ka su tantsus.

Kliiniline psühholoog Ben G. Adams ütles, et kõhutants võib aidata luua positiivsemat kehakuvandit. Värvikirevate rõivaste kandmine ja teiste inimeste ees esinemine näitavad, et sa oled oma kehaga rahul.

Kui soovid proovida mõnda lihtsamat kõhutantsuliigutust, siis siin on paar kasulikku videot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles