Neli asja, mida ei tasuks sõbrannadele oma suhtest rääkida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida vanemaks me saame, seda erinevamaid suhteid võime kogeda, sest koos meiega arenevad ka suhted. Kui keskkooli ajal olid suhted sinu jaoks uued ja sa jagasid kõiki detaile hea meelega oma sõbrannadega, siis vanemaks saades võid taibata, et kõiki asju ei tasuks sugugi teistele rääkida.

Noortele naistele suunatud portaal HerCampus pani kirja neli asja, mida ei tasuks sõbrannadele rääkida oma suhte kohta.

1. Isiklikud asjad partneri elust

Kallim jagab sinuga isiklikke asju ja palub sul teistele neist mitte rääkida. Seda lubadust ei tasuks murda. Partneri saladuste edasi rääkimine võib suhtele liiga teha, sest aja jooksul võib tulla välja, et sa pole oma lubadusest kinni pidanud.

Kohtinguekspert Suzanne Oshima ütles, et kui partner sulle midagi isiklikku räägib, siis ei tohiks üldse mõeldagi selle peale, et tema saladusi edasi rääkida. «Kui kallim peaks teada saama, et sa pole tema saladusi hoidnud, ei suuda ta sind enam kunagi uuesti usaldada. Meestel on niigi raske end avada, ära murra oma lubadusi.

2. Iga väiksemgi vaidlus, mis sul partneriga on

Vahel on õigustatud see, et küsime sõbrannadelt nõu, kui me ise pole kindlad, kas oleme eksinud või on eksinud kallim. Aga iga väiksemagi vaidluse analüüsimine sõbrannadega ei tee sinu ja kallima suhtele head. 

«Kui jagad oma sõbrannadega kõike, siis hakkab nende arvamus sind lõpuks mõjutama ja sõbrannad võivad soovitada sul see suhe lõpetada,» hoiatas Oshima. Ära räägi igast vaidlusest oma sõbrannadele. Sina ja kallim peaksite olema suutelised oma erimeelsused isekeskis lahendama ilma su sõbrannade abita.

3. Väga intiimsed asjad

Kui kallim on esimene inimene, kellega oled olnud vahekorras, siis on normaalne, kui sul tekib seksi kohta küsimusi. Pea aga meeles, et seks on väga intiimne kogemus ja kui jagad igat pisiasja oma sõbrannadega, siis kaob seksi võlu. 

«Paljudele naistele meeldib lobiseda ja võib-olla uhkustada, kuid oma voodielu ei tasuks detailideni jagada,» ütles kohtinguekspert Julie Spira. Spira hoiatas selle eest, et kui räägid sõbrannale midagi isiklikku ja lähed selle sõbrannaga tülli, võib ta sinu isiklikke asju teistele rääkida. Seksist tasuks rääkida inimesega, keda sa täielikult usaldad.

4. Kui imeline teie suhe on

Asjad ei lähe mitte hästi, vaid lausa suurepäraselt. Ja see on ju tore. Aga ära uhkusta oma sõbrannade ees sellega, kui imeline on su suhe. 

«Ei tasu oma vallaliste sõbrannade ees uhkustada sellega, et su kallim on lausa imeline ja paremat suhet ei julgeks sa tahtagi,» sõnas Oshima. «Armumine ja heas suhtes olemine tekitab imelise tunde. Aga mõtle ka oma sõbrannade peale, kes võivad olla üksikud või mitte nii heas suhtes.»

Tuleta meelde, mida sina tundsid, kui olid veel vallaline ja mõni sõbranna rääkis oma vaimustavast suhtest. Sa pidid kogu aeg teda kuulama, kuni lõpuks sai sul sellest kõrini. Vahel on normaalne jagada mõnda ilusat hetke, mis teil kallimaga oli, kuid ära mine liiale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles