Särtsumeeter põhja!

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Psühholoogi rollis: Elisabet Reinsalu Vivian Volkonskina.
Psühholoogi rollis: Elisabet Reinsalu Vivian Volkonskina. Foto: TV3

Seriaali «Kartulid ja apelsinid» vaatajad saavad mõõta oma suhte särtsu.

Testide tegemine on seriaali «Kartulid ja apelsinid» vaatajaile tuttav juba selle esimesest hooajast. Nimelt said kõik huvilised, kes on ühtlasi Facebooki kasutajad, veebileheküljel www.vivian.ee kaasa lüüa testis, milles sai kindlaks määrata, kumb sa siis oled, «kartul» või «apelsin». Testi läbinuid oli mullu ligi 100 000 (!) ja selgus, et nn püssnaisi ehk apelsine oli võrreldes rahumeelsete kodukanadega ehk kartulitega neljandiku võrra vähem.

Ent juba on käes sarja uus hooaeg ning selles käsitletavad teemadki on muutunud. Psühholoogist peategelane Vivian Volkonski, keda mängib Elisabet Reinsalu, võtab nüüd vastu ka paare ning nõnda ootab huvilisi uus test, mis mõõdab suhte särtsu. Särtsumeetrit on kasutanud juba üle 10 000 inimese.

«Mina seda läbinud veel polegi. Proovisin seda teha seriaali uue hooaja esitlusel, aga kuna juba kolmas küsimus oli üsna intiimne, siis jätsin pooleli,» tunnistab TV 3 avalike suhete juht Annely Adermann. Seega ongi särtsumeetriga mõttekam tegelda üksi või partneriga koos olles. Lisaks sellele, et igaüks saab teada oma isikliku särtsuprotsendi, kuvatakse ekraanile ka suhtesärtsu üle-eestiline seis, mis näiteks mõne aja eest oli 48 protsenti. Vähevõitu! Aga iseendale valetamisel pole ju ka mingit mõtet.

Sarjaga seonduva testi idee esitati ka turundusteo auhinnale. «See on väga õnnestunud näide, kuidas produtsent (Toomas Kirss – toim) ja telekanal on suutnud ühist liini ajada,» märgib Adermann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles