Türgi uuring: suure kõhuga mehed on paremad armastajad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Türgi teadlastel on six-pack’i imetlevatele naistele varuks suur üllatus. Nimelt väidavad nad, et Homer Simpsoni välimusega mehed pakuvad naistele voodis suuremat naudingut. 

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Türgis viidi läbi uuring, millest selgub, et esiletungiva kõhuga mehed peavad voodis kauem vastu kui saledad mehed, edastab Fox News.

Uurijad võrdlesid 100 seksuaalprobleemidega ja 100 seksuaalsete probleemideta mehe kehamassiindeksit (KMI) ja seksuaalset sooritust. Selle põhjal järeldasid nad, et kõrgema KMI-ga (ja ka suurema kõhuga) mees peab voodis vastu keskmiselt 7,3 minutit, kuid saledamad mehed vaid kuni kaks minutit. Lisaks leitigi, et saledamatel meestel esineb suurema tõenäosusega enneaegset seemnepurset.

Esiti võib see tunduda ebaloomulik, sest mehe seksuaaltervis on ju tugevalt seotud tema üldise tervisega, kuid teadlaste sõnul on olukord pisut keerukam. Suurema kõhu puhul on mehel rohkem naissuguhormooni östradiooli, mis aitab orgasmi pärssida. Seetõttu ongi mehelikuma kehaehitusega meestel vahekorra ajal raskem pikalt vastu pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles