Oksana Tandit ja Embassy of Fashion esitlevad TFW raames uusi eksklusiivseid kollektsioone

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldo Järvsoo kollektsioon
Aldo Järvsoo kollektsioon Foto: Tanel Veenre

26. oktoobril Lennusadamas toimuval glamuursel kõrgmoe etendusel „After Dark Couture“ tulevad esitlusele Oksana Tanditi ning Embassy of Fashion moemaja disainerite Riina Põldroosi, Ketlin Bachmann-Põldroosi ja Aldo Järvsoo mahukad autorikollektsioonid, millega ühtlasi lõpeb väärikalt  Tallinn Fashion Week 2014.

„After Dark Couture“ suurejooneline vaatemäng toob publikuni nelja Eesti tippdisaineri autorikollektsioonid, mis sisaldavad ainueksemplaridena käsitööna valminud pidulikke komplekte. Etendusel tuleb esitlusele ka Tanel Veenre uus ehtekollektsioon ning külalisi üllatab Laura Remmel oma uue bändiga Carrot Lights.

Foto: Sohvi Viik

Oksana Tanditi sõnul on tema kaasaegselt klassikaline ning samas kosmopoliitne kollektsioon „Joan“ saanud inspiratsiooni raudse leedi teemast, ajaloohõngulisest kostüümist ning gooti epohhi arhitektuurist. „Selle peakangelannaks on kaasaegne amatsoon-moepealinna elanik, kelle peamiseks lahingurelvaks, mis tal kõik raskused võita lubab, on stiilne ja kvaliteetne rõivas.“ Kollektsiooni saavad iseloomustama selgelt väljajoonistunud silueti ranged jooned, kontrastid, efektsed massiivsed õlakud ning disaineri lemmikdetail: plisseer. Materjalidest paistavad silma lakknahk, vill kašmiiriga ja siid.

Foto: Tanel Veenre

Embassy of Fashion disainerid on oma loomingu eest pälvinud Eesti kõrgeima moeauhinna Kuldnõel ning ka nende seekordne kollektsioon saab lummama ootusärevat publikut. Riina Põldroos, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann-Põldroos  iseloomustavad oma uut kollektsiooni kui õhulist, elegantset ja samas müstilist. „Oleme rõhku pannud pilkuköitvale materjali- ja vormimängule, nii et uue kollektsiooni kleidid justkui kehastaksid müstilisi öiseid olendeid, kes elustuvad ainult teiselpool valguse ja teadvuse piiri.“ Kollektsiooni saavad iseloomustama nii maagiliselt helkivad materjalid kui voogavad summutatult tumedad kangad, siid, samet ja helkivatest pärlitest raske luksuslik pits.

„After Dark Couture“ moeetendus kutsub publikut sukelduma tundmatusse öisesse sügavusse, kus teejuhiks disainerite loodud võlumaailma on kuu ning linnatulede taga peituvad kauged galaktikad. Iga vaataja saab osa glamuurist, kus voolab vein ja hõrgus hämaruses helgib kristall. Showd produtseerib Stiilikanal.

Foto: promo

Etenduse piletid maksumusega 16 EUR on alates 01. oktoobrist saadaval Piletilevis. Etendust toetavad: Colonna, Absolut, BMW, Creative Nails Design, Guinot, Maybelline, La Biosthetique, Tallinna Lennusadam.

Tallinn Fashion Week ja Kuldnõela Gala toimub 23.-26. oktoobril 2014. Tallinn Fashion Weeki esitleb Absolut, toetavad Maybelline, Vichy, Kaubamaja, Go Adventure, J.P. Chenet ja Tallink Hotels.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles