Kirkaimad sügisvärvid on meigis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea jumestuskreem, kulmukomplekt, ühed erksad lauvärvid ja silmapliiats – need on ilutooted, mida sel sügisel vaja läheb! 

See, et korralik lõuend ehk hea jumestuskreem on särava meigi a ja o, pole muidugi mingi uudis, kirjutab Hooaeg. Kui aga räägime uutest meigisuundadest, on tänavu a-ks ja o-ks silmad!

Värvilised lauvärvid ja lainerid, ronkmustad ripsmetušid ning põnevad kulmutoonijad – nendega püsid nüüd trendide laineharjal! Kusjuures võid unustada kõik nn meigitõed ja - õpetused, moodne silmameik on just selline, nagu sulle meeldib, värvidest eelistasid moeloojad metalliktoone, roosat ja sinist, ent rambivalguses helklesid teisedki. Huuled võiksid silmatorkava silmameigi juures olla seksikalt nude’id või mahedalt roosad, ent tagasihoidlikuma silmameigi puhul katseta kindlasti ka küpsete marjade karva või lipupunase suuvärviga.

Kauni jumega ei tohiks sel sügisel probleeme tekkida kellelgi, sest uued jumestuskreemid teevad just seda, mida vaja: hooldavad nagu kreem, katavad õrnalt, ent kindlalt seda, mida vaja, ja püsivad peal terve päeva.

Ripsmete värvimisel lähtu põhimõttest, et rohkem on uhkem. Moelavadel sai näha silmameike, mis

Twiggy
Twiggy Foto: /AP

inspireeritud kuuekümnendatest ehk siis selliseid, kus tušiga ei olnud koonerdatud. Ehtsa 60ndate välimuse saavutamiseks − à la Twiggy − värvi kindlasti ka alumised ripsmed! Ja kui sa oma lemmiktuši asemele või kõrvale sel sügisel uut otsid, siis on pidu sinu tänavas! Uus hooaeg toob täiesti erilisi ja innovaatilisi iluimesid, mis mitte ainult ei pikenda ja tihenda, vaid on ka hooldava toimega.

Lainer ei pea kindlasti olema vaid klassikaline must, pigem vastupidi − mida värvilisem, seda parem! Igapäevasele meigile saad lisada särtsu, kasutades mõnd erksat tooni näiteks vaid alumisel ripsmejoonel, samuti võid korraga kasutada nii musta kui ka värvilist silmapliiatsit.

Lauvärvid on sügise staarid! Võid neid hajutada, miksida, kasutada üle terve lau või vaid ühte tooni – mida iganes soovid ja fantaasia lubab. Moeloojad eelistasid kuldseid, hõbedasi, (punakas)roosasid ja siniseid toone, sügismeigikollektsioonides leidub aga teisigi kauneid värve.

Kulmudega võib sel sügisel teha igasugu trikke ning värvida neid just seda tooni, nagu hing ihkab!

Sügise uued huulepulga(tooni)d on ühtaegu nii hooldavad kui ka sära ja värvi andvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles