Märgid, mis reedavad, kas mees on hea voodipartner

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sina tead, kuidas kindlaks teha, kas mees on hea voodikaaslane või mitte? Tegelikult pole seda kuigi raske välja selgitada, tuleb vaid paari asja tähele panna.

Glamour.com pani kirja neli märki, mis reedavad, kas mees on hea voodipartner või mitte.

1. Kuidas ta liigub?

Kui olete äsja baaris tutvunud, siis sa ilmselt ei tea, kas tegemist on tõelise tantsulõvi või kõva sportlasega. Kas ta on meeldiv ja väljendab end selgelt? Kas ta jätab mulje, et tunneb end oma nahas väga mugavalt? Kas ta liigub mööda baari/kontorit/toidupoodi enesekindlalt (kuid mitte ülbelt)? Kas ta kehahoiak on sirge ja ta kõnnib sihikindlalt? Kui ta jätab endast hea ja enesekindla mulje ning tundub, et ta on oma kehaga rahul, siis ilmselt on ta ka voodis väga hea.

2. Kuidas ta oma käsi hoiab?

Kas panid baaris tähele, kuidas mees oma kõrrega mängis? Või oled mõnda meeskolleegi jälgides täheldanud, et ta mängib pidevalt oma pastakaga? Kuidas hoiab mees oma käsi rääkimise ajal? Žestid võivad reeta, millise voodikaaslasega on selle mehe näol tegu. Kui tundub, et ta oskab oma käsi hästi kasutada, siis kujuta vaid ette, mida ta nendega magamistoas võib teha.

3. Kas ta on enesekindel?

Me kõik oleme kokku puutunud ebakindlate meestega, kes ei oska naisi erutada. Aga kui mees on näiteks koosolekuteruumis väga enesekindel, siis suure tõenäosusega on ta enesekindel ka magamistoas. Kas ta väljendab end hästi ja oskab keerulistest olukordadest alati väljapääsu leida? Kas tal on juhiomadusi? Kõik need märgid viitavad sellele, et mees on enesekindel ja avaldaks sulle magamistoas muljet.

4. Milline on tema iseloom?

Kuidas sa kirjeldaksid teda oma sõbrannadele? Nüüd kujuta ette, kuidas need omadussõnad võivad magamistoas sinu kasuks olla. Kui ütled, et «ta on kannatlik, hea väljendusoskusega ja hea kuulaja, ta tegutseb alati eesmärki silmas pidades», siis tõenäoliselt on tegemist hea voodipartneriga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles