20 nippi, kuidas end atraktiivsemaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meie igapäevases elus pole mustvalgele armastusfilmile omast kelmikust ja romantikat, aga kes meist ei tahaks tunda end mõnikord seksikana? Selleks, et oma ellu veidike maagiat ja seksikust tuua, pole tarvis kulutada suuri summasid ilutoodetele või -protseduuridele.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Daily Makeover pani kirja 20 head nippi, kuidas end kiirelt atraktiivsemaks muuta.

1. Vaheta oma erepunane huulepulk tagasihoidlikuma ja veidike säravama tooni vastu. Punased huuled võivad olla ligitõmbavad, kuid neid on vaja pidevalt värskendada ja naised teavad hästi, mis juhtub siis, kui punased huuled puutuvad klaasi, juukseid või midagi muud. 

2. Kata oma dekoltee kergelt sädeleva kehakreemi või jumestuskreemiga. Ära sellega liiale mine, liigselt sädelev dekoltee tõmbab liiga palju tähelepanu ja võib labase mulje jätta. Kanna sädelust natuke neisse kohtadesse, kuhu tahad pilke tõmmata.

3. Kanna ripsmetušši välimistele ripsmetele. Sel viisil jääb mulje, et su silmad on suuremad.

4. Ka kõige sirgemaid ja elutumaid juukseid saab kohevaks muuta järgmisel viisil: hõõru mündisuurune kogus tekstuuri andvat kreemi oma juustesse. Masseeri natuke kreemi ka juuksejuurtele. Lükka käe abil juuksed otsmikust eemale ja tee juukselahk sinna poole, kus sa seda tavaliselt ei kanna. Sel viisil näevad juuksed kohevamad välja. Kauem püsiva tulemuse jaoks kasuta fööni.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

5. Kanna veidike vedelat puuderkreemi oma ülehuule kohale. Vaid väike kogus sädelevat kreemi tõmbab su huultele tähelepanu ja jätab mulje, et need on suuremad.

6. Kui soovid suitsusilmi teha, eelista tagasihoidlikumat versiooni. Nagu punane huulepulk, võib ka ülepingutatud Kardashiani-stiilis silmameik jätta mulje, et sa oled nõudlik naine. Kuid suitsusilmi ei tasu vältida, need annavad silmadele sügavust ja mõõdet. Kasuta näiteks musta silmapliiatsi asemel pruuni, mis annab pehmema tulemuse.

7. Piserda kuklale veidike parfüümi. Parfüümipudelit tasuks hoida umbes 25 cm kaugusel nahast ja piserdada vaid ühe korra. Nahasoojus aitab parfüümi üle keha levitada ja kuklal ei muutu parfüümi lõhn häirivaks.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

8. Kasuta neutraalset matti huulepulka, seejärel kanna huulte keskosale huuleläiget või huultele mõeldid highlighterit. See muudab huuled seksikaks ja täidlaseks. Kreemikas matt huulepulk toob paremini esile huulte loomuliku tooni ja kerge läige jätab mulje, et sul on täidlased huuled.

9. Kasuta kreemist põsepuna, et põskedele värvi anda. Pulberpuuder võib nahal kriidise mulje jätta, kuid kreemine põsepuna sulandub hästi naha sisse. 

10. Ära liialda jumestuskreemiga. BB-kreemi või toonitud niisutaja abil saavad ka probleemse nahaga naised oma iluvigu peita. Ka peitekreemist või -pulgast on palju abi. BB-kreem laseb su loomulikul nahatoonil esile tulla.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

11. Koori oma huuli. Kasuta selleks vana hambaharja või õrna suhkrukoorijat. Koorimine muudab huuled siledaks ning huulte tekstuur muutub nii suudlemise kui huulepulga kasutamiseks paremaks.

12. Kui armastad juukseid kinni kanda, tõmba mõned salgud näo ümber soengust välja, et välimus oleks pehmem ja naiselikum. Kergelt segamini soeng jätab seksikama mulje kui rangelt silutud soeng.

13. Eelista läbipaistvat või ihuvärvi küünelakki. Värvilistel küünelakkidel pole midagi viga, kuid läbipaistvas või ihutooni küünelakis on midagi väga seksikat. Küüned näevad siis paremad, puhtamad ja hoolitsetumad välja.

14. Lisa huultele tooni marjavärvi huulepulga või -palsamiga. Kanna seda huultele natukene ja hajuta oma näpu abil, et tulemus oleks loomulik.

Sophia Loren. Foto: AFP
Sophia Loren. Foto: AFP Foto: -/AFP

15. Kassisilmi peetakse üldiselt üheks seksikamaks viisiks, kuidas oma silmi meikida. Ei usu? Võta eeskuju Brigitte Bardot'lt, Sophia Lorenilt või Anna Karinalt. Kasuta kassisilmade tegemiseks musta vedelat või geellainerit.

16. Põskedele jume andmiseks kasuta suurt ja pehmet pintslit, mille abil saab pehmeid roosasid toone põskedele hajutada. Roosakad toonid jätavad mulje, et päike on su põskesid paitanud.

17. Soengut tehes säti oma kiharaid pigem sõrmede kui harja abil, siis jääb tulemus romantilisem ja loomulikum. Hari võib juuksed liiga lamedaks muuta ja kohevust vähendada. Kui soovime oma välimust seksikamaks muuta, siis ei sirged ja elutud juuksed just need, mida keegi omale ihkaks.

18. Kanna säravat puudrit täpselt õigetesse kohtadesse: ninajuurele, põsesarnadele, lõua keskele, abaluudele, rangluudele.

Foto: Kuvatõmmis videost
Foto: Kuvatõmmis videost Foto: Kaader videost / Youtube.com

19. Tupsuta säravat lauvärvi vaid silmalau keskele ja hajuta see laiali. Pärlmutter šampanja või kuldset tooni sädelused tõstavad kõiki lauvärve esile ja lauvärvi õrn hajutamine muudab su välimuse loomulikumaks ja õrnemaks.

20. Tee oma juukselahk võimalikult külje peale. Selles on midagi väga film noir'ilikku, kui ühel poolel on juuksed kenasti kõrva taga, kuid teisel poolel saavad kiharad lopsakalt lehvida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles