Kuidas treenida päevadel, mil üldse ei viitsi trenni minna?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljudel naistel esineb päevi, mil üldse ei viitsi end jõusaali või rühmatreeningusse ajada. Õnneks leidub mitmeid lihtsaid viise, kuidas oma keha treenida ja tervise eest hoolitseda ka siis, kui tunned, et ei taha sugugi trenni minna.

Allwomenstalk pakub välja mõned võimalused, kuidas olla aktiivne ka siis, kui sa ei viitsi trenni teha.

  • Tantsimine

Kui sa ei viitsi kodust välja minna, et trenni teha, otsi Youtube'ist tantsuõpetusvideoid või pane lihtsalt oma lemmikmuusika mängima ja tantsi. Tantsimine on ideaalne treening neil päevadel, kui sa lihtsalt ei viitsi end trenni nimel kodust välja ajada.

  • Jooga

Jooga on hea moodus, kuidas pärast stressirohket päeva lõõgastuda. Jooga harrastamiseks ei pea treeningsaali minema, ka joogat on võimalik kodus praktiseerida. Kui oled alles algaja, vaata internetist videoõpetusi või soeta mõni joogaõpetuse DVD, mille järgi saad kenasti trenni teha.

  • Kõndimine

Kui sul on vaja paar telefonikõnet teha, muuda helistamine enda jaoks treeninguks ja liigu samal ajal ringi. Kõnni oma kodus või kui oled kontoris, tõuse laua tagant püsti ja kõnni mööda kontoriruume ringi. Kui oled harjunud näiteks iga nädal oma vanematele helistama, tee sellest lõbus treening: kõnni helistamise ajal kodus või kodu lähedal.

  • Elustiilimuutused

Lisa trenn oma päevakavva: kui tavaliselt kasutad lifti, hakka nüüd trepist käima; kui oled harjunud tööle minema ühistranspordi või autoga, miks mitte hoopis kõndida või sõita tööle rattaga. See on täitsa üllatav, kuidas väikesed elustiilimuutused võivad meie keha igapäevaselt muuta.

  • Treeni voodis

Internetis levib mitmeid veidraid ja vähem veidraid harjutusi, mida saab teha ilma voodist lahkumata. Otsi need üles ja proovi järgi, võib-olla leiad oma lemmiktreeningu! Alustuseks vaata siit, milliseid harjutusi pakub omalt poolt välja BuzzFeed.

  • Treeni reklaamipauside ajal

Tõenäoliselt on sul õhtuti välja kujunenud oma rutiin. Kui oled harjunud õhtuti telerit vaatama, tee harjutusi näiteks reklaamipauside ajal. Või pane oma treeningmatt täpselt teleri ette ja treeni oma keha lemmikseriaali ajal. Kas on olemas veel mugavamaid treeninguid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles