Kümme põhjust, miks sa ei meeldi mehe sõpradele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi tajunud, et mehe semud ei suhtu sinusse just kõige soojemalt? Kas nad on tekitanud sinus tunde, et sa pole nende seltskonnas teretulnud? Sellisel juhul võid olla keerulises olukorras. Mehe sõbrad ei ole nõus teie armastust aktsepteerima ja võivad hakata meest mõjutama. Kas kuidagi on võimalik nende poolehoidu võita? On küll, kuid kõigepealt tasuks aru saada, miks nad sinusse niimoodi suhtuvad.

Miks suhtuvad mehe sõbrad sinusse negatiivselt, kui nad teavad, et sa teed nende semu õnnelikuks ja tahad temaga veel pikka aega koos olla? Võib-olla on asi selles, et nad ei taha kedagi uut oma kinnisesse ringi lubada, liiati veel naist. Kuigi sa oled oma mehe elus olulisel kohal, pole tema sõpradel sellest sooja ega külma. Nad pole nõus kiiresti teie suhet aktsepteerima. Kuigi sinu ja kallima vahel on kõik hästi, ürita välja selgitada, miks sa mehe sõpradele ei meeldi, soovitab Genius Beauty ja pakub välja kümme võimalikku põhjust.

1) Ta veedab vähem aega oma sõpradega

See on ju arusaadav ja mingis mõttes vältimatu, kas pole? Sina oleksid ka solvunud, kui su parim sõbranna leiab omale uue mehe ja veedab pidevalt temaga aega ning annab sulle korvi. Ent seda olukorda saab kergesti parandada. Ürita asju tasakaalus hoida ja luba kallimal aeg-ajalt oma sõpradega kokku saada. Anna neile märku, et sa ei taha kallimat vaid iseendale hoida.

2) Nad võivad arvata, et sa pole piisavalt hea

Veidral kombel tuleb seda tihemini ette kui võiks arvata. Mehe sõbrad võivad leida sinus midagi, mis pole nende arvates mehe jaoks piisavalt hea ja võtavad selle aluseks, miks mitte teie sidet heaks kiita. Sa oled veendunud, et mehe sõbrad ei pea sind piisavalt heaks? Ära raiska oma aega nende pärast muretsemisele ja keskendu oma kallimale ning sellele, mida tema arvab.

3) Mees on muutunud ja sõpradele see ei meeldi

Võib-olla on mees pärast sinuga tutvumist muutunud ja see muutus tuli tema sõprade jaoks äärmiselt ootamatult. Nad tahavad oma vana semu tagasi ja neile võib tunduda, et sa mõjud mehele halvasti. Sellest tasuks rääkida oma kallimaga, võib-olla peaks tema olema see, kes seda oma sõpradega arutab ja annab neile märku, et kõik muutused on olnud vaid positiivsed ning et ta on endiselt sama inimene, kes oli enne.

4) Neile võib tunduda, et nad ei kuulu enam seltskonda

Kui veedad aega oma kallima ja tema sõpradega, pane tähele, kas mehe sõbrad on seltskonna osa või on sinul ja mehel omad naljad ning tema sõbrad on justkui kõrvalseisjad? Kui oled nende seltskonda vastu võetud, ürita nende kõigiga suhelda ja lase mehel sama teha. Lase mehe sõpradel end vestlustesse ja erinevatesse olukordadesse kaasata.

5) Neile võib tunduda, et sa kontrollid meest

Ka seda juhtub suhteliselt tihti. Kui mees nõustub alati sinuga, kas see näitab tema armastust? Mehe sõpradele võib tunduda, et see näitab seda, et sa kontrollid oma meest ja nad võivad sind seetõttu vihata. Ära hoia oma kallimat lühikese lõa otsas. Kui mees on koos oma sõpradega, ära helista talle ega uuri, kus ta parajasti on, tema sõbrad võivad sellele viltu vaadata.

6) Nad tunnevad, et peavad oma sõpra kaitsma

Tõelised sõbrad tahavad ikka oma lähedasi kaitsta asjade eest, mis võivad neile kahtlased või negatiivsed tunduda. Sel korral võid sina olla keegi, kes on nende silmis kahtlane või negatiivne ja nad tunnevad, et peavad oma semu kaitsma või hoiatama. 

7) Võib-olla meeldis neile mehe eelmine kallim

Kuigi see võib sulle negatiivselt mõjuda, ei saa sa sellises olukorras suurt midagi teha. Isegi, kui mehe sõbrad mõistavad, miks mehe eelmine suhe lagunes, võivad nad siiski tema endist kallimat hea sõnaga meenutada. Nad vajavad aega, et mõista, et sa ei kao kuskile ning ajapikku võtavad nad sind ka omaks.

8) Nad tunnevad end sinu seltsis ebamugavalt

Kui oled koos mehe ja tema sõpradega, jälgi, kuidas ta sõbrad end sinu seltskonnas tunnevad. Kas nad nihelevad ebamugavusest? Võib-olla paneb sinu kohalolek neid ebamugavust tundma. Ära karda selle kohta küsida ja uurida, miks sa neis selliseid tundeid tekitad.

9) Sa pole neile veel muljet avaldanud

Mehe sõbrad tahavad oma semule vaid parimat ja võib-olla suhtuvad nad sinusse veel külmalt, sest nad pole märganud, milliste omaduste poolest oled just sina mehele parim kaaslane. See pole sinu süü, anna tema sõpradele aega sinuga harjumiseks.

10) Nad kadestavad meest ja tahaksid sind endale

Võib juhtuda, et mehe sõbrad on lihtsalt armukadedad. Sa oled neile võib-olla nii sügava mulje jätnud, et nad tahaksid ise sinu kõrval seista. Kui tunned, et asi võib just selles olla, on olukorrale vaid üks lahendus: lõpeta nendega kohtumine, siis saavad nad aru, et neil pole sinuga võimalustki ja sa oled oma mehele truu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles