Stuudio Nahk uue kollektsiooni esmaesitlus toimub Londonis

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Nahk «Minu»
Stuudio Nahk «Minu» Foto: Virge Viertek

Sügistalvine Stuudio Nahk kollektsioon on valmis ning põrutab otse Londonisse! Stuudio Nahk värske loominguga väljapaneku leiab Londoni disainifestivali (London Design Festival), raames avatavas Eesti Disaini Maja pop-up poes, kuhu koondub kogu Eesti disainiparemik. Pop-Up Shop leiab aset Hoxton Gallerys 18.-21. septembril.

Stuudio Nahk uue kollektsiooni keskmeks on kaasaegsed, kiire elutempoga naised, kes on pidevas liikumises, hindavad mugavust, kuid ka silmapaistvaid detaile. Kollektsiooni kontseptsiooniks on «from day to nigt» ehk tooted sobivad nii päevasteks kui õhtusteks üritusteks, ühendades endas ajatut kvaliteeti ja mängulist disaini.

Foto: Virge Viertek

Kollektsioon koosneb nahkaksessuaaridest, nagu erineva suurusega õla- ja kandekotid, marmorkividega kaunistatud vööd, pisikesed kaardi- ja münditaskud. Naiselikku mässumeelsust lisavad nööridega poolsaapad ja esmakordselt on kollektsioonis nahktagid. Inspiratsiooni on ammutatud päikeseloojangu värvide sulamist ja kontrastidest, 60ndate siluettidest ning rock´n´rollilikust popkultuurist. Vastandamiste teel on loodud terviklik nahktoodete sari, mille idee toetub baasesemetele ning neid on lihtne omavahel kombineerida olenemata selles, milline on rõivastus. Näiteks: nahktagi, saapad, kott ja aksessuaarid on päeval kombineeritud lihtsa pluusi ja pükstega ning õhtuseks ürituseks ei ole vaja vahetada kogu komplekti, vaid piisab kui asendada pluus ja püksid kleidiga.

Toodete sarja täiendavad siidisallid. Näiteks, kottidega käivad käsikäes samades toonides siidisallid, mida kasutades rinna-, juukse- või kaelarätina saavutad rõivastuses terviku ega pea eraldi otsima kotiga sobivaid aksessuaare.

Foto: Virge Viertek

Stuudio Nahk on 2012 aastal asutatud disainettevõtte, mis tegeleb naiste jalatsite ning nahkaksessuaaride loomisega. Ettevõtte eestvedajateks on Karin Kallas ja Erik Past. Samanimelise kaubamärgi all valmivad jalatsid, kotid ja aksessuaarid on valmistatud käsitööna ning naturaalsetest nahkadest. Toodete disainis on tähtsal kohal lihtsus, mugavus ning «teistmoodi» ilu.

Stuudio Nahk kollektsioonid ilmuvad kaks korda aastas, kevad-suviseks ja sügis-talviseks hooajaks. SN tooted on mõeldud erinevaid elustiile esindavatele kaasaegsetele naistele, kellele meeldib olla liikumises ja nautida elu. Kohati robustse välimusega toodetesse on põimitud naiselikkust ning elegantsi. Jalatsitele ja kottidele on alati lisatud väike «kiiksuga» detail, mis teeb need pilkupüüdvaks. Stuudio Nahk jalatsid muudab eriliseks kingaliist, mis on  tiimi poolt väljatöötatud järgimaks põhjamaist jalatüüpi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles