Meestele: viis naisetüüpi, kellele ei tasuks külge lüüa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vestled baarileti ääres kauni naisega. Ta on vallaline! Ta joob õlut! Miks mitte talle külge lüüa? Kuigi uus silmarõõm võib tunduda olevat hea saak, võivad teatud signaalid siiski märku anda, et seda naist pole mõtet taga ajada.

Men's Health pani meestele kirja, millistele naistele ei tasuks külge lüüa.

  • Naine, kes on äsja suhte lõpetanud

New Yorgi suhteekspert Donna Barnes ütles, et äsja suhte lõpetanud naine võib olla äärmiselt atraktiivne, sest ta on kirge täis ja võib-olla veidike metsik, kuid selline naine rebib su südame tükkideks. Kui naise süda on värskelt murtud, üritab ta ennast iga hinna eest kaitsta ja tal võib olla probleeme üksi olemisega: ta ei tunne end üksinda mugavalt ning on valmis haarama kinni ükskõik kellest, kes tema vastu huvi tunneb. See tähendab, et ta võib tormata uude suhtesse ja suureneb võimalus, et sa kiindud temasse ning saad siis haiget. 

  • Naine, kes vihkab oma tööd

New Yorgi paarinõustaja Rachel Sussman selgitas, et leidub palju naisi, kes ei võta oma tööd tõsiselt ja otsivad kedagi, kes neid üleval peaks. Küsi naiselt tema karjääri kohta, sel viisil saad aimu, kas ta otsib kaaslast õigetel või valedel põhjustel. Kui naine suhtub oma karjääri tõsiselt ja kirega või ütleb, et plaanib töökohta vahetada, siis need on head märgid. Aga kui ta vahetab pidevalt töökohti või ütleb, et talle ei meeldi töötamine, siis võib tegemist olla kullakaevajaga. Kuigi leidub mehi, kellele meeldib naisi toetada, ei tohiks ükski naine kaaslast otsida selle mõttega, et mees on ainuke, kes raha teenib. Tavaliselt ei ole sellised naised tänulikud ja see mürgitab suhte.

  • Naine, kes tühjendab baarileti ääres pitse

Sussman ütles, et meestele meeldivad naised, kes oskavad pidutseda, sest tundub, et nende naistega pole kunagi igav. Kuid neisse tasuks suhtuda ettevaatlikult: naine laseb ilmselt mingil põhjusel auru välja, võib-olla läks ta just kellestki lahku või tal oli erakordselt halb päev. Mõned naised kipuvad alkoholiga liialdades liiga emotsionaalseks muutuma. Teisisõnu: kui arvasid, et sind ootab ees lõbus õhtu, siis võid pettuda, sest naine võib kiiresti muutuda nutvaks inimvareks.

  • Naine, kes süüdistab oma muredes teisi

Kui naise iga lugu on millestki negatiivsest, mis on temaga juhtunud, kuid ta rõhutab alati, et tegelikult polnud tema süüdi, ole ettevaatlik. «Selline naine ei taha vastutust võtta, seega miski pole kunagi tema süü ja ta ei tunne kunagi vajadust oma käitumist muuta,» selgitas Donna Barnes. Kahjuks kipuvad paljud inimesed virisema, sest nad lihtsalt ei tea, millest võiks uue tuttavaga rääkida. Aga kui iga lugu hõlmab seda, kuidas keegi teine tegi vea, siis võib see olla märgiks, et sellele naisele ei tasu eriti tähelepanu pöörata.

  • Naine, kes on liimitud oma telefoni külge

Barnes hoiatas, et kui naine on oma nutitelefonist «sõltuvuses», siis võib see viidata, et ta vajab taolist kontakti ka inimestelt, sest see tekitab temas turvatunde. Ja kui ta ei vaheta sõnumeid oma sõpradega, siis kontrollib ta tööalaseid e-kirju, mis on samuti halb. «Väljas käimise mõte on see, et sa suhtled teiste inimestega. Kui sa pole võimeline reede õhtul töömõtteid peast välja ajama, siis muutub see ka armusuhtes suureks probleemiks,» ütles Barnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles