Supermodelli viis lihtsat ilunõuannet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MCMULLAN CO/SIPA/MCMULLAN CO/SIPA

Molly Sims on modellimaailmas tegutsenud juba üle 20 aasta. Selle aja jooksul on naine jõudnud arusaamisele, et kui tahad väga hea välja näha, siis pead end ka tundma väga hästi. Selleks, et end nii sisemiselt kui ka väliselt kauniks muuta, on naine aastate jooksul katsetanud palju erinevaid meetodeid, kuidas end ilusaks teha.

Simsi sõnul järgib tema allpool toodud nõuandeid, et olla terve, nooruslik ja särav, kirjutab Mind Body Green.

Foto: AP
Foto: AP Foto: Evan Agostini/AP

1. Higista

Sims tunnistas, et aastate jooksul on trenn ja higistamine aidanud tal lisakilodest vabaneda (eriti pärast rasedust), kuid samas mõjub see hästi ka nahale, sest higistamine avab poore ja uhub mürkained kehast välja.

Tema soovitas järgmine kord jooksma minnes tõmmata selga suur prügikott. Sims ütles, et see võib tunduda veider ja sa võid esialgu imelik välja näha, kuid pärast trenni on su enesetunne imeline. Lisaks soovitas Sims käia ka saunas. 

«Kui teen trenni, siis sunnin end maksimaalselt pingutama ja esitan endale pidevalt väljakutseid, et oma vastupidavust proovile panna. Üritan iga kord veidike rohkem vaeva näha kui eelmisel korral. Olen märganud, et taoline treenimine 3-4 korda nädalas trimmib kenasti keha ja lihaseid,» sõnas Sims.

2. Maitsesta joogivett

Vedelike tarbimine on noorusliku ja särava jume jaoks hädavajalik. Sims tunnistas, et tema pole kunagi olnud üks neist inimestest, kes tahaks väga vett juua, seetõttu on ta aastate jooksul palju katsetanud, et vesi enda jaoks maitsvamaks muuta. Sims ütles, et veesse tasuks suhtuda kui kokteili. «Lisa veele värsket kurki, pigista veidike sidrunimahla või maitsesta vett piparmündilehtedega,» soovitas Sims. Lisaks sellele, et vee maitse on parem, mõjub see tõhusamalt ka ainevahetusele.

Foto: Mavrixonline
Foto: Mavrixonline Foto: MAVRIXONLINE.COM

3. Kuivharjamine, koorimine ja niisutamine

Kuivharjamine on Simsi sõnul üks odavamaid viise, kuidas kodus oma naha eest hoolitseda. See on tõhus viis, kuidas eemaldada surnud naharakke, samuti mõjub see hästi vereringele. Kuivharjamine on kõige tõhusam siis, kui harjad nahka hetkel, mil see on eriti kuiv.

Pärast kuivharjamist käib Sims duši all, kus ta koorib oma nahka koduse suhkrukoorijaga. See muudab naha siledaks ja pehmeks. Molly Sims ütles, et taolised kodused hoolitsused on võrreldavad spaahoolitsustega, kuid kodus kulub neile vaid 15 minutit.

Pärast harjamist ja koorimist on tähtis nahale kanda niisutavat kreemi. Selle asemel, et soetada kalleid kreeme, eelistab Sims kasutada looduslikke aineid. Sims ütles, et tema ostab tavaliselt orgaaniliste kaupade poest orgaanilist avokaadoõli. Avokaadoõlis on A- ja E-vitamiine, mistõttu on see ideaalne niisutaja. Simsi sõnul võib seda kasutada ka juukseseerumina.

4. Söö kiudaineid

Kiudained panevad ainevahetuse normaalselt tööle ja aitavad kaalus alla võtta. Sims ütles, et tema sööb iga päev kiudainerikkaid küpsiseid tomati ja väherasvase juustuga. Naise sõnul sööb ta korra nädalas vaid taimetoitu. Tänu sellele saab ta organism palju kiudaineid just puu- ja juurviljadest.

Foto: Mavrixonline
Foto: Mavrixonline Foto: MAVRIXONLINE.COM

Kui tal tuleb peale aga magusaisu, võtab Sims tüki tumedat šokolaadi. Ta ütles, et endale ei tohi midagi tegelikult keelata, tuleb vaid leida viise, kuidas oma isusid rahuldada ilma, et see su dieedi rööpast välja lööks.

5. Kuidas võidelda rasuste juustega

Pidevalt ringi liikumine õpetab supermodellidele palju nippe, kuidas oma juukseid kaunitena hoida. Simsi salarelvaks on kujunenud kuivšampoon. See aitab säilitada juuste normalset välimust ilma neid pesemata ja kuivšampooni saab kasutada ka tõhusa stiliseerimisvahendina.

Teine hea nipp on erinevate punutiste tegemine. Mida rasusemad on su juuksed, seda lihtsam on neid patsi punuda ja seda paremini jääb pats püsima. Punutud soeng näeb kaunis ja naiselik välja ning keegi ei saa arugi, et su juuksed on tegelikult pesemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles