Kümme põhjust, miks mehed tahavad omale naissoost sõpru

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled mõnikord armukadedust tundnud, sest su mehel on palju naissoost sõpru? Tegelikult ei ole põhjust armukade olla, meestele küll väga meeldivad naissoost sõbrad, kuid mitte seetõttu, et nad tahaksid nendega magada.

Cosmopolitani veebilehel toob meessoost kaasautor Frank Kobola välja kümme põhjust, miks mehed tahavad omale ka naissoost sõpru.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

1. Naised on meeste riietusstiili suhtes täiesti ausad. Olgem ausad: emad ja tüdruksõbrad ei pruugi olla objektiivsed, seega tulevad mängu sõbrannad, kes ütlevad ausalt ja ilma ilustamata, kui üks või teine rõivaese ei sobi. Naissoost sõbrad pole mehe voodikaaslased ega sugulased, seega nad ei pea olema mehe üle alati uhksed ega kartma, et võivad kuidagi mehe tundeid riivata.

2. Naised oskavad märgata võimalikke tüdruksõpru. Naised räägivad omavahel täiesti teist keelt, millest mehed ei saa midagi aru. Nende keel on täis märkamatuid kommentaare ja ridade vahele peidetud teravusi. Mehele võib tunduda, et tema kaaslane on potentsiaalne tüdruksõber, kuid naissoost sõbrad võivad kohe öelda, kas tegemist on hea kaaslasega või mitte.

3. Naised oskavad nõu anda, kui mehel on armusuhetes probleeme. Kui mees ütleb oma kallimale midagi, mis viimasele haiget teeb, siis on kõige parem ilmselt vait olla. Või küsida oma sõbrannalt, kuidas peaks sellises olukorras käituma. Semud võivad mehele öelda: «Naised on hullud, pole midagi teha.» Ent sõbrannad oskavad anda nõu, millest on mehele ka reaalselt kasu.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

4. Naistega koos julgevad mehed kinos romantilisi komöödiaid vaadata. Mehed ei looda, et sõbrannad kutsuvad neid enda juurde padjasõda pidama või küüsi lakkima, kuid alati ei olegi romantiliste komöödiate vaatamine kõige hullem kogemus.

5. Naistega koos ei pea mees kogu aeg mehine olema. Mõnikord on hea end lõdvaks lasta ja oma õrnemat külge näidata. Vahel tahavad ka mehed olla haavatavad ja rääkida asjadest, mida teiste meestega võib olla piinlik arutada.

6. Naised oskavad meestele öelda, kui mehed käituvad nõmedalt. Mehed võivad mõnikord käituda tõeliselt vastikult. Eriti siis, kui nad on koos oma semudega, kes kiidavad taolist käitumist heaks. Vahel on värskendav veeta aega naiste seltsis ja kuulata midagi muud kui peerunalju.

7. Tänu naistele proovivad mehed toite, mida nad teiste meestega koos ei prooviks. Ükski semu ei ütle kunagi mehele: «Kuule, me peame minema sinna uude koogikohvikusse! Nende kraam on lihtsalt nii hõrk!» Asenda «koogikohvik» näiteks «sushibaari» või «idamaise restoraniga», kuid ühegi meessoost sõbra suust taolist kutset ikka ei kuuleks. Maailmas on niivõrd palju toite, mis meeste tähelepanu ei köida, kuid mida nad tänu naistele saavad proovida.

8. Naised tutvustavad meestele naissoost lauljaid. Kui mees muidu kuulab rokki või muud raskemat muusikat, siis tänu sõbrannadele teab mees, kes on Beyonce ja oskab vajadusel isegi mõnda laulu kaasa laulda.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

9. Tänu naistele avastavad mehed uusi telesarju. Meeste ja naiste eelistused telesarjade osas võivad olla erinevad, kuid teatavasti erinevus rikastab. Tänu naissoost sõpradele avastab mees telesarju, millele ta muidu poleks erilist tähelepanu pööranud.

10. Naised ei lase meestel erakuteks muutuda. Kui maailmas poleks naisi, istuksid mehed 23 tundi päevas kodus teleri või arvuti ees. Naised teevad meeste eest plaane ja sunnivad mehi väljas käima. Ja tegelikult meestele see meeldib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles