Meestele: kolm asja, mida ei tasuks öelda pärast seksi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sina oled valmis uinuma, kuid naine tahaks veidike aega kaisutada - Connecticuti ülikooli teadlaste sõnul on aju süüdi selles, et mehed ja naised pärast seksi erinevaid asju soovivad.

Armuhormoon oksütotsiin vallandub ajus orgasmi ajal ja tekitab tunde, et tahaks partneriga intiimse suhte luua. Ent uuringu autorite sõnul nõrgendab testosteroon veidike oksütotsiini mõju. Seega kui naine tahaks pärast orgasmi saamist lobiseda ja kaisutada, valmistub mees magama jääma, kirjutab Men's Health.

Head mehed, kui teil jätkub aga jaksu naisega rääkida või talle vastata, ärge teatud lauseid pärast seksi kasutage. Siin on paar näidet, milliseid lauseid tuleks pärast seksi vältida.

1. «See oli mu elu parim seks!»

Võib-olla tahad sa naisele komplimenti teha, aga praeguse kallima võrdlemine eelmiste voodipartneritega ei pruugi just kuigi hea idee olla. Pigem kiida midagi konkreetset, mis just teie vahel aset leidis. Sulle meeldis vaadata naise rindu, kui ta oli peal? Sulle meeldib see, kuidas ta lõhnab? Kiida neid pisiasju, mis käivad konkreetselt selle naise kohta.

2. «See võttis tavapärasest kauem aega. On sul kõik korras?»

Naised on pärast seksi eriti haavatavad, seega tema välimuse või soorituse kritiseerimine võib naisele tõeliselt haiget teha. Pigem kiida tema vastupidavust või seda, kui seksikas ta pärast vahekorda välja näeb. Veelgi parem: ütle talle, et sa ei tahaks kusagil mujal olla, kui just siin ja just koos temaga.

3. «Mitu korda sa lõpuni jõudsid?»

See küsimus jätab mulje, et sa justkui noriksid komplimente oma soorituse kohta. Kui sa tahad tõesti teada, mis mulje sinust naisele jäi, küsi seda veidike delikaatsemal moel. Näiteks palu naisel nimetada kaks asja, mis talle meeldisid ja kaks, mis ei meeldinud. Sel viisil saad ilmselt siira vastuse ja ettekujutuse naise tunnetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles