Naised eelistavad vaimukat meest sportlikule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja ja koomik Seth Rogan.
Näitleja ja koomik Seth Rogan. Foto: MAVRIXONLINE.COM

Suurbritannia naiste seas läbi viidud küsitlusest selgus, et pikaajalise suhte jaoks eelistavad naised vaimukaid mehi ega hooli sellest, kas hea huumorisoonega mehel on õllekõht või mitte.

80 protsenti küsitletud naistest otsivad meest, kes ei ole oma välimuse suhtes ülinõudlik ega sunni end pidevalt jõusaalis käima, kirjutab Female First.

Peaaegu kõik naised tunnistasid, et kohting mehega, kelle kinnisideeks on treening ja kehakaal, pole sugugi lõbus. Kui mees jälgib restoranis olles piinliku täpsusega, kui palju kaloreid ta tarbib, siis pole vist eriline üllatus, et selle mehega pole teab kui lõbus koos olla. Magustoidu jagamine kaaslasega on palju lõbusam viis kohtingu lõpetamiseks kui kalorite kokku arvutamine. 

Briti tunnustatud suhteekspert Tracey Cox selgitas: «Ilusa mehe keha vaatamine on alati nauditav tegevus, aga kui tegemist on partneri valimisega, siis enamik naisi ei unusta ülitrimmis kehaga mehest. Suurem osa naistest muretseb oma keha pärast, seega naised teavad väga hästi, millist pühendumist ja kui palju aega nõuab enese vormi saamine ja vormi hoidmine.»

Kui mehel on ideaalne keha, siis ilmselt piirab ta oma söömist ja alkoholi tarbimist ning veedab palju aega jõusaalis. Coxi sõnul viitavad sellised asjad, et mees ei oleks väga lõbus kaaslane.

«Naised tunnevad end mugavamalt meestega, kellel on trimmis kõhulihaste asemel veidike «polstrit» keha ümber. Naised tajuvad pidevalt survet selle suhtes, millised peaksid naised välja nägema ja neile tundub, et kui mees suhtub oma kehasse vabamalt, siis ei ole ta ka naise suhtes niivõrd kriitiline,» selgitas Cox. 

Sama kehtib ka magamistoa kohta - naised on tunduvalt rohkem lõõgastunud, kui nad on voodis keskmise välimusega mehega kui mõne ilueediga. «Naised suudavad paremini lõõgastuda, kui nad tajuvad, et mees ei mõista nende alasti keha hukka. Isegi kui trimmis kehaga mees vannub, et armastab kurvikat naist, tunneb naine end mehe ranget režiimi kõrvalt nähes ebamugavalt.»

82 protsenti naistest, kelle hinnangul on nende praegune mees «keskmise välimusega», tunnistasid, et ei paluks kaasal kunagi jõusaali minna või oma keha pringimaks muuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles