Elisabet Reinsalu: muutused tekitavad minus stressi

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisabet Reinsalu
Elisabet Reinsalu Foto: TV3

Näitlejanna Elisabet Reinsalu (38) mängib seriaalis «Kartulid ja apelsinid» Viviani, kes on ametilt psühholoog. Ise saab ta tavaliselt muredest jagu sõbrannade ja onutütardega jutustades, aga paar korda elus on temagi tundnud, et ehk oleks õige hetk otsida psühholoogi abi.

«Ma olen küll arvanud, et olen hea kohaneja, aga tegelikult olen pidanud tõdema, et muutused tekitavad minus stressi. Olen konservatiiv, tahan, et kõik asjad oleks nii nagu alati. Ja kui ei ole, olengi tundnud, et ei tule toime, seda on liiga palju…» tunnistas ta Naistelehele.

Üks selline muudatus oli 10 aasta tagasi pärast tütre sündi, kui korraga muutus Elisabeti elus väga palju. «Kui ma oma esimese lapsega kodus olin, sai mul kombeks temaga iga päev mõnes kohvikus käia – lihtsalt, et olla inimeste hulgas ja tunda seda kohvikumelu enda ümber,» rääkis ta, kuidas ta siis üksindustundega toime tuli.

Teisel korral oleks spetsialisti nõu Elisabetile ära kulunud kahekümnendates, kui ta reklaamivaldkonnast kannapöörde tegi ja lavakasse läks. «Algul ma ei teadnud ju ise ka, mida ma teha tahan. Olingi siis tihti nii kurvameelne, mul on sellele kalduvus – olen oma emotsioonides väga äärmuslik…»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles