Kuidas peita vibraatorit?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui jagad kellegagi korterit või elad koos perega, siis tõenäoliselt eelistaksid oma vibraatorit teiste eest varjata. Eneserahuldamine ja sekslelude kasutamine pole midagi häbiväärset, kuid mugavuse mõttes on parem, kui uudishimulikud silmad ja kõrvad ei näe ega kuule, millega sa tegeled.

Briti naisteportaal Female First jagab nõuandeid, kuidas teiste eest oma vibraatorit varjata.

Vali vibraatorit hoolikalt. Vibraatoreid leidub erinevas suuruses ja erineva kujuga, samuti erineb see, kui suurt lärmi üks või teine teeb. Kui tead ette, et peaksid oma mänguasja teiste eest varjama, siis miks mitte valida poest selline, mis on võimalikult vaikne ja diskreetse välimusega. 

Leia privaatne hetk. Kasuta vibraatorit sellisel hetkel ja sellises kohas, kus keegi sind segama ei tule. Kui su magamistoaust ei saa lukku keerata, siis oleks mõistlik ukselukk muretseda. Kui see variant on välistatud, palu oma korterikaaslastel või pereliikmetel alati koputada, kui sinu toa uks on kinni. Kui see plaan ei tekita sinus mugavust, kasuta vibraatorit vannitoas.

Pane muusika mängima. Kui kardad, et vibraator (või sina ise) võib liiga lärmakaks muutuda, pane muusika mängima. Hea nipp: eelista seksikat muusikat, mis aitaks sul lõõgastuda ja looks õige meeleolu.

Muretse omale lelude karp. Kui oled lõpuks selgeks saanud, kuidas kasutada vibraatorit nii, et keegi sulle peale ei satu, siis tasuks leida sellele ka hea koht, kust keegi seda üles ei leiaks. Voodi kõrval olev kummut võib ju tunduda hea ideena, kuid igaüks võib su sahtlisse piiluda. Seksleludele võib olla keeruline õiget peidupaika leida. Pane oma mänguasi näiteks vanasse sülearvutikotti, mille saad uudishimulike silmade eest eemale panna. Lisaks on neil kottidel palju sahtleid, seega soovi korral saad kõik oma salajased mänguasjad sinna peita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles