Kaunid küüned: leia inspiratsiooni kuulsate naiste maniküürist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele meeldib küüsi lakkida ja kaunistada, aga vahel võib juhtuda, et pole uusi mõtteid, kuidas oma küüsi ilusamaks muuta. Toome Instagrami abiga teieni kümne kuulsa naise maniküüri, millest tasuks eeskuju võtta!

1. Piduliku sündmuse puhul tasuks oma küüned näiteks kuldseks värvida (pildil Oscari-võitja Lupita N'yongo küüned).

2. Kui tunned end eriti tütarlapselikult ja kelmikalt, proovi beebiroosat küünelakki (modell Miranda Kerri küüned).

3. Kes ütles, et küüned peavad olema ühevärvilised? Katseta küüntel ombre stiili (pildil Lauren Conradi küüned).

4. Kollane on soe ja armas värvitoon, mis sobib kenasti küüntele. Kaunista küüned mustri või ilusate lisanditega (näitlejanna Zooey Deschaneli küüned).

5. Kui armastad minimalismi ja musta värvitooni, laki küüned mustaks ja kaunista paari triibuga (lauljanna Demi Lovato küüned).

6. Sügis saab küll läbi, kuid see ei tähenda, et peaksime suvelilledega hüvasti jätma. Võta lilled sügisesse kaasa ja värvi need oma küüntele (stiiliikooni Alexa Chungi küüned).

7. Kui tahad, et su küüned kindlasti tähelepanu saaksid, proovi julget värvisegu (näitlejanna/lauljanna Lea Michele'i küüned).

8. Kui mustrid ja ühevärvilised toonid on sind ära tüüdanud, proovi küünekleepse (lauljanna Beyonce'i küüned).

9. Küüntel võib katsetada ka erinevaid kujundeid ja kaunistada küüneotsad sootuks teise värvitooniga (näitlejanna Kerry Washingtoni küüned).

10. Aksessuaarid hakkavad eriti hästi silma, kui küüned on valge lakiga üle tõmmatud (näitlejanna Lena Dunhami küüned). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles