Meestele: viis põhjust, miks sul on raskusi kallima leidmisega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled mõnikord imestanud, miks kõigil su semudel on naised, kuid sinul veel mitte, kuigi oled ammu suhteks valmis? Võib-olla oled tõeline saak, aga kui teed mõned saatuslikud vead – mis on tihtilugu tingitud sellest, et inimene on liiga kaua üksi olnud , siis hirmutad ilmselt enese teadmata naisi eemale.

Men's Health pani kirja viis levinud viga, mida mehed teevad ja mistõttu neil on raske kaaslasi leida.

1. Sa ei suuda vait olla

Kui oled koos kauni naisega, siis on aeg end müüa. Seega sa kannad talle ette oma elu «põnevaid» üksikasju, mainid oma ägedat tööd ja seda, mida te tavaliselt semudega teete. Pole vahet, kui lahedad su lood on, see taktika võib negatiivseid tulemusi anda. Kui mees räägib endast liiga palju, siis jääb naisele mulje, et mees on esesekeskne ja naine ei taha mehega tegemist teha.

Lahendus: selle asemel, et naisele tõestada, et sa oled tõeline kangelane, julgusta naist parem endast rääkima. Naistele meeldib, kui neile esitatakse küsimusi. Küsi näiteks naise karjääri, hobide ja lemmikloomade kohta. Uuri välja, millesse suhtub naine kirglikult, see annab hea ülevaate, milline naine on.

2. Sa keskendud liiga palju eelmistele suhetele

Võib-olla tahad naisele juba esimesel kohtingul rääkida, miks su eelmistest suhetest pole asja saanud. Või mainid oma eksi kontekstis, mis on mõeldud tegelikult komplimendina uuele kaaslasele: «Mu eks kuulas nii halba muusikat, mul on hea meel, et sinu muusikamaitse on normaalne!» See on suur viga. Sulle võib tunduda, et oled täiskasvanu ja aus, kuid naine näeb vaid hoiatavaid märke. Eksi mainimine jätab mulje, et ta on endiselt sinu jaoks oluline.

Lahendus: ära maini eksi. Kui kaaslane küsib su eelmiste suhete kohta, anna talle üldine ülevaade toimunust, ta ei taha kindlasti inetuid üksikasju kuulda. Alati võid öelda, et te ei sobinud lihtsalt eksiga kokku, selle ettekäändega ei saa eksida. 

3. Sa pilkad naise lemmikseriaale

Väike sõbralik nöökimine võib õhtu lõbusamaks muuta ja aidata jääd sulatada, kuid ära kritiseeri naise lemmikuid. Sulle meeldib võib-olla seriaal «Halvale teele», kuid see ei anna sulle õigust naisele teatada, et «Troonide mäng» on nõme seriaal draakonitest. See garanteerib, et teist kohtingut sa ei näe. Sama kehtib kõige muu kohta, mitte ainult seriaalide. Kui kritiseerid suhte alguses midagi, mis naisele meeldib, siis põhimõtteliselt kritiseerid sa teda. Võib-olla on see pelgalt sinupoolne üritus nalja teha, kuid naine ei pruugi seda nii mõista.

Lahendus: kuidas toime tulla erinevate eelistustega? Tunnista viisakalt, et sulle sellised seriaalid või selline muusika ei meeldi, kuid ära tee seda enne, kui olete teineteist juba veidike paremini tundma õppinud.

4. Sa muutud liiga kiiresti liiga isiklikuks

Igal inimesel on omad mured ja omad saladused. Võib-olla oli sul keeruline suhe oma isaga või raske lapsepõlev. Sulle võib tunduda, et on tähtis juba algusest peale aus olla, võib-olla tekitab naine sinus lihtsalt niivõrd mugava tunde, kuid naine ei pea nii varakult sinu probleeme teadma. Kui te alles õpite teineteist tundma, siis teie suhtel pole veel piisavalt tugev vundament, mis raskeid asju toetaks. Oma probleemide jagamine suhte liiga varajases järgus võib naise eemale peletada. 

Lahendus: isiklikke asju sobib alles pärast kolmandat kohtingut. Sel viisil jõuab naine sind tundma õppida enne, kui ta kuuleb su raskest minevikust. Ent eksperdid soovitavad väga olulisi asju mainida võimalikult varakult (näiteks kui sul on suguhaigus või kui sul on olnud probleeme alkoholi kuritarvitamisega).

5. Sa räägid vaid tõeliselt muljet avaldavatest asjadest

Uue naisega tutvudes on talle hea muljet avaldada asjadega, mis kõlavad kõigi kõrvus imeliselt, näiteks hea vaatega nurgakabinet, nädalavahetused Pariisis või uhiuus auto. Kuidas saaks naine sellele vastu panna? Aga materiaalsete asjade mainimine tagab selle, et saad omale naise, kes huvitub vaid rahast. Teiste naiste silmis oled sa vaid pealiskaudne tropp. Suhteeksperdid teavad, et valed naised kasutavad selliseid mehi ära ja õiged naised põgenevad nende eest.

Lahendus: uhkustamise asemel räägi oma eesmärkidest ja sellest, kuidas sa oma unistuste poole liigud. See näitab naisele, et sul on ambitsiooni ning see avaldab alati muljet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles