Seitse head nõuannet rinnahoidja kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tunnista ausalt, millal sina viimati uue rinnahoidja soetasid? Rinnahoidja kipub olema rõivaese, mille naise ostavad ja mida kannavad seni, kuni see katki läheb või kuni see näeb nii räsitud välja, et sellega ei julge enam partneri ette ilmuda. 

Paljud naised kannavad pikka aega sama rinnahoidjat, sest uue ostmine tundub olevat tülikas tegevus. Üllatav on näiteks fakt, et suur hulk naisi ei tea täpselt, mis suuruses rinnahoidja neile sobib. StyleList pani kirja mõned kasulikud nipid, mida iga naine võiks rinnahoidja kohta teada.

1. Iga naine peaks teadma, kuidas rinnahoidja eest hoolt kanda. Kui hoiad oma rinnahoidjat õigesti, siis peab see kaua vastu. See on eriti kasulik neile, kes ei armasta iga aasta pesupoodi külastada. Vaata siit, kuidas rinnahoidjat hoida.

2. Palja seljaga kleidi jaoks ei pea ostma spetsiaalset rinnahoidjat. Võta parem mõni olemasolev rinnahoidja, lõika selle paelad ja selja taha jääv osa ära ning õmble korvide osa kleidi sisse. 

3. Mida teha siis, kui rinnahoidja korvi alt on traat välja tulnud? Kui traadi ots hakkab sind torkima, siis ei pea tingimata rinnahoidjat minema viskama. Otsi kapist niiti, nõel, läbipaistev küünelakk ja veidike kleeplinti. Tõmba traadiots natuke välja ja kata ots kleeplindiga, et see poleks torkiv. Lükka traat korvi sisse tagasi ja õmble auk korralikult kinni. Pärast õmblustööd kata õmblus läbipaistva küünelakiga, sest see muudab rinnahoidja õrna materjali veidike vastupidavamaks.

4. Kui rinnahoidja paelad paistavad T-särgi või topi alt välja, miks mitte kaunistada neid paelu näiteks pitsi või mõne muu kauni materjaliga.

5. Kuna rinnahoidjat ei soovitata sahtlisse panna nii, et lükkad ühe korvi teise sisse, siis valmista puidust riidepuudest väikeste konksukeste abil spetsiaalne rinnahoidja hoidik. Vaata siit, milline see välja võiks näha!

6. Kui rinnahoidja paelad on välja veninud, siis need saab lihtsa vaevaga asendada kummipaelaga. Vaata siit, kuidas kummipaelaga rinnahoidjale uus välimus anda!

7. Kõige olulisem oleks selgeks teha, milline on sinu rinnahoidja suurus, sel viisil on järgmine pesupoe külastus tunduvalt lihtsam. Loe siit, kuidas oma rinnahoidja suurust välja selgitada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles