Lana Vallo ja Oksana Tandit asusid tööle Cosmopolitanis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksana Tandit
Oksana Tandit Foto: promo

Sügise hakul alustasid ajakirjas Cosmopolitan tööd uued toimetajad – ilutoimetajana tuntud jumestaja Lana Vallo ja moetoimetajana moekunstnik Oksana Tandit.

«Olen 11aastase jumestajana töötatud aja jooksul omandanud väga palju teadmisi ja kogemusi, mida nüüd huviga Cosmopolitani lugejatega jagada soovin. Lähenen iluteemadele kindlasti praktilisemalt kui ajakirjanikud, sest loon iga päev ilu ka enda kätega. Olen kindel, et minu koostatud Cosmo ilurubriikidest saab palju praktilisi nõuandeid,» kommenteerib ilutoimetaja Lana Vallo.

Moetoimetajana ametisse asunud moekunstnik Oksana Tandit usub, et ajakiri mõjutab tugevalt noorte moevalikuid. «Seda, mida me neile pakume täna, seda nad ka homme ostavad. Soovin anda parimat ülevaadet Eesti turul olevatest brändidest ja tutvustada võimalikult mitmekesist tootevalikut.»

Samuti plaanib uus moetoimetaja suuremat rõhku panna kohalike moetegijate loomingu esitlemisele. Peatoimetaja Mari-Liis Helviku sõnul on Cosmopolitan oma lugejate jaoks väga oluline moe- ja iluajakiri.

«Cosmopolitan julgustab oma lugejaid olema iseenda parim versioon ja ilu- ning moeteemadel on selle saavutamises kahtlemata suur roll. Usun, et uute toimetajate käe all valmivad põnevad ilu- ja moelood saavad ka meie lugejate seas populaarseteks.» Lana Vallo ja Oksana Tanditi esimesed tööd leiad lähipäevil müügile jõudvast Cosmopolitani septembrinumbrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles