Kuidas oma partnerisse taas armuda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igapäevaste murede ja kohustuste tõttu võib pikka aega koos olnud kallimate vahel kaduda säde. Kui teie suhtes on viimasel ajal esinenud rohkem probleeme, siis alati on võimalik seda parandada. 

Kui te armastate partneriga teineteist, siis tasub suhte nimel alati vaeva näha, kirjutab Allwomenstalk. Teatud tegevused võivad meelde tuletada, milline eriline side teie vahel on, ning tunda  end kui värskelt armunud paar:

1) Organiseerige kohtinguid

Üks lihtsamaid viise, kuidas oma partnerisse uuesti armuda, on oma kallima tähelepanu endale võitmine. Vähemalt üks kord nädalas võiksite näiteks aja maha võtta ning koos korralikult õhtust süüa. Siis tunned end kui suhte alguses ja teil on koos hea olla. Unustage kõik igapäevamured ja ainult nautige üksteise seltsi.

2) Hoidke käest kinni

Jah, see lihtne tegevus võib suurel määral teie suhet parandada. Kui kuhugi koos lähete, siis hoidke alati käest kinni, ükskõik kui halvas tujus te ka poleks. Käest kinni hoides tekib partneriga eriline suhe ja tekib romantiline aura, nagu suhte alguses. See aitab tekitada  kahe inimese vahel lähedustunnet ja intiimsust, seega ära unusta seda põhimõtet!

3) Parandage oma suhtlust

Kõikige probleemide lahendamiseks ja uuesti armumiseks on vaja teil mõlemal arendada oma suhtlemisoskusi ning üksteist rohkem kuulama õppida. Jagage kõike oma partneriga ja ärge hoidke saladusi. Lihtsalt räägi oma kallimaga siiralt ja ürita ka tema tundeid mõista.

4) Olge üksteise vastu lahked

Kui tahad oma suhet parandada ja probleeme lahendada, siis on vaja kohelda oma partnerit lahkelt. Isegi kui sa oled vihane, ära solva oma kallimat ja ütle asju, mida sa hiljem kahetseksid. Võta aega, et öelda hoopis häid asju oma partnerile.

5) Minge koos puhkusele

Kui tahate taasavastada oma partneri häid külgi ja veeta romantilist aega, siis tasub minna koos väikesele puhkusele. Olge spontaansed ja minge kuhugi, kus te pole varem käinud. Võite külastada ka kohti, kus te käisite koos oma suhte algusfaasis, et meenutada, kui armunud te tol ajal olite.

6) Ole spontaanne

Alati tasub olla spontaanne, eriti oma armuelus. Ole seiklushimuline ja tee aeg-ajalt asju, mida sa varem pole teinud. Ära ole minevikus kinni ega muretse tuleviku pärast. Ela olevikus ja naudi selle iga hetke.

7) Tuleta meelde, mis pani sind oma partnerisse armuma

Keskendu oma kallima nendele omadustele, mis sind tema juures suhte algusperioodil võlus. Kas need omadused on endiselt olemas? Kas sa oled unustanud neid märgata? Ole lahke ja mõistev ning kinnita talle, et sa armastad teda ja tahad teie suhte nimel vaeva näha.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles