Reisihoroskoop: milline sihtkoht sobib sinu tähemärgile kõige paremini?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui otsid paika, kus veeta oma järgmist puhkust, siis on kindlasti abiks reisihoroskoop. Tähemärgist võib suurel määral oleneda, milline sihtkoht sinu natuuriga sobib, kirjutab Allwomenstalk.

Neitsi

Neitsid planeerivad alati enne reisi ette, mida nad tahavad näha ja mida külastada. Neile ei valmista probleemi ka palju jalutamine. Seega on ideaalne puhkusekoht Neitsile Rooma. See on linn, kus on võimalust palju avastada ja õppida. Kindlasti jääb sellest Neitsile unustamatu kogemus.

Kaalud

Kaalud on sotsiaalselt aktiivsed rahulikud inimesed, kuid vahel meeldib neile end välja elada. Seega on nende ideaalseks reisisihtkohaks päikeseline Hispaania – seal on sõbralikud inimesed, ilusad ja rahustavad rannad ning palju võimalusi pidutsemiseks.

Skorpion

Skorpionitele ei meeldi pealiskaudsus ja nad ei taha veeta igat õhtut suure rahvamassi sees. Nende jaoks tähendavad puhkused eelkõige romantikat, avastamisrõõmu ja lõõgastumist. Neile meeldib privaatsus ja nad pigem loevad või külastavad huvitavaid kohti kui pidutsevad iga õhtu. Seega on Veneetsia kindlasti Skorpionitele hea reisisihtkoht.

Ambur

Amburitele meeldib väga reisida, avastada ja värskes õhus aega veeta. Selle tähemärgi all sündinud inimestele meeldib avastada uusi kultuure ja kohti ning reisides ennast harida. Seega üks parimaid puhkusekohti Amburitele on kindlasti Egiptus, kus on palju huvitavat ajalugu, kultuuri ja müstilisust.

Kaljukits

Kaljukitsed on väga töökad ja neile meeldib reise organiseerida. Neile meeldib võim ja armastavad ajalugu, seega nad tahaksid ööbida vanades, majesteetlikes hotellides – mitte glamuursuse pärast, vaid just ajaloo tunnetamiseks. Kui sa oled sündinud selle tähemärgi all, siis kindlasti meeldib sulle väga Praha.

Veevalaja

Veevalajad on väga uudishimulikud inimesed. Neid huvitab poliitika, vabatahtlik töö ja riigid, mis on aja jooksul läbi teinud suuri muutusi. Üks parimaid reisisihtkohti Veevalajate jaoks on Berliin, sest seal on palju galeriisid ja muuseumid, kus saab tutvuda riigi huvitava poliitilise ajalooga.

Kalad

Kalad on suured unistajad. Neile meeldib lõõgastuda looduses. Enamasti otsivadki selle tähemärgi all sündinud rahu, seega neile sobib väga vaimne rännak või kruiis. Üheks parimaks sihtkohaks Kaladele on kindlasti Jaapan, sest seal on palju võimalusi lõõgastuda, vaimu puhata ja oma sisemusega kontakti luua.

Jäär

Selle tähemärgi all sündinud on suured seiklejad ja väga aktiivsed. Jääradele meeldib ennast proovile panna ja uusi asju avastada ning armastavad kuumi ilmasid. Seega sobib neile kindlasti puhkust veeta lummavas Dubais.

Sõnn

Sõnni tähemärgi all sündinud inimestele meeldib reisi ajal end hellitada. Neile meeldivad head veinid, ilusad õhusöögid ja poodlemine. Hea sihtkoht neile on kas Prantsusmaa või California, kus nad saavad lõõgastuda ja maitsta häid veine.

Kaksikud

Kaksikud on sotsiaalsed ja väga aktiivsed inimesed, kellele meeldivad rahvarohked multikultuursed linnad, kus saab huvitavaid inimesi kohata. Selle pärast peaksid nad kindlasti külastama Londonit, kus on kirev ööelu ja mitmeid kohti, mida avastada.

Vähk

Vähid on perekonnainimesed, kellele meeldib viibida veekogu läheduses. Seega ideaalne puhkus neile oleks Kreekas koos kallima ja lastega, ööbides väikeses rahulikus hotellis.

Lõvi

Lõvid otsivad oma reisisihtkohtadest glamuuri, luksust ja kultuuri. Nad armastavad muusikat, seega neile meeldib külastada erinevaid kontserte ja festivale. Pariis on kindlasti koht, mis pakub selle tähemärgi all sündinutele ideaalset puhkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles