Galerii: Anne & Stiili ilustuudio pidutses Pärnu ilutemplis Hedon spaa!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anne & Stiili ilustuudio pidutses 14. augustil Pärnus ilutemplis Hedon spaa!

Foto: Anne & Stiili ilustuudio

Tervituskõne pidas Hedon SPA & HOTEL tegevjuht Gardo Remmel. Restorani Raimond peakokk Herkki Ruubel kostitas peolisi hõrgutavate suupistetega, mis olid inspireeritud puhtast põhjamaisest maitsest ja toorainest.Tervitusjooke jagas De Kuyper Peachtree.

Foto: Anne & Stiili ilustuudio

Õhtu peaesineja oli Pärnust pärit hurmur Kristjan Kasearu ja The Heft, kes esitlesid uut singlit “Tuli ja leegid”

Foto: Anne & Stiili ilustuudio

Toimus suvekuum moeshow – esitleti moedisaineri Gerli A. Chantelle spetsiaalselt selleks õhtuks valminud bikiinikollektsiooni ja pidulikke kleite.

Iga osaleja sai kinkekoti, mille tähttooteks oli Domina Elegansi täielikult looduslikul toorainel põhineva kosmeetikasarja White Beauty  näokreem 5D Whitening beauty Face Cream. Kingikotis leidus veel Zoya särtsakates toonides küünelakk suvisest kollektsioonist ning aluseline mineraalvesi Devin.

Foto: Anne & Stiili ilustuudio

Ahvatlevad auhindu loosis välja Hedon Spa, Swiss Dent, La Biosthetique.

Veetlev DJ Diana D keerutas plaate keskööni.

Modellide meigi ja soengute eest hoolitses Hedon spaa juuksurisalong, Inge Mitt ja Ene Männe La Biostethique tiimist. Helitehnika eest vastutas Ergo Korp.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles