Seitse põhjust, miks võiks vahelduseks juuksed lühikeseks lõigata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juuksed on paljude naiste jaoks väga olulised ning enamik naisi ei taha oma kaunitest kiharatest loobuda. Aga hea uudis on see, et isegi kui sa vihkad oma lühikest soengut, ei pea kaua muret tundma, sest juuksed kasvavad tagasi!

Allwomenstalk tõi lisaks sellele välja veel seitse head põhjust, miks võiks vahelduseks juuksed lühikeseks lõigata.

Lühikeste juustega pole nii palav

Kuumade ilmadega on tunduvalt lihtsam, kui sul on lühikesed juuksed. Kes tahaks, et kiharad higiga kaela külge kleepuks? Lühikeste juustega seda ei juhtu. Paljud naised, kes on lühikest soengut proovinud, on tunnistanud, et lühikeste juustega on tunduvalt mugavam. 

Lühikeste juuste hooldamiseks kulub vähem juuksehooldusvahendeid

Lühikeste juuste hooldamiseks kulub vähem šampooni, palsamit ja stiliseerimisvahendeid, seega kestavad kõik juuksehooldustooted kauem.

Lühikeste juuste eest on lihtne hoolitseda

Pikkade juuste sättimisele kulub rohkem aega kui lühikeste juuste sättimisele. Kui veab, siis ei pea lühikeste juustega hommikul muud tegema, kui veidike kammima ja võidki uksest välja astuda (kuigi mõnikord võib hommikul peeglist vastu vaadata tõeline padjasoeng). Positiivne on ka see, et tuulised ja vihmased ilmad ei tee su soengule liiga. 

Lühikesed juuksed toovad näojooned paremini esile

Lühikeste juustega näeb maailm paremini su kauneid näojooni. Sa ei pea muretsema, et pikad kiharad jäävad silmade ette või häirivad sind mingil moel. Lühikesed soengud võivad erinevaid näotüüpe ja nahatoone paremini esile tuua ning võid kindel olla, et hakkad palju rohkem komplimente saama. Pealegi ei varja su kiharad enam kauneid kõrvarõngaid.

Lühikesed juuksed jätavad professionaalsema mulje

Ilmselt oled siiani arvanud, et professionaalne välimus võib on saavutatav ka pikkade juustega, kuid paljud ärieksperdid on öelnud, et lühikesed juuksed jätavad asjalikuma mulje. Kui sisened ärimaailma ja tahad, et sind tõsiselt võetakse, siis tasuks kaaluda juuste lühemaks lõikamist. 

Lühike soeng on hea vaheldus

Lühikese soengu oluline pluss on see, et see soeng ei ole püsiv. Kui tahad vahelduseks midagi uut proovida, lõika juuksed lühikeseks. Paljud naised on leinud, et uus soeng aitab lahkuminekust või surmast kiiremini üle saada. Kui otsid oma elus muutusi, alusta oma juustest.

Tahad proovida uut soengut

Kui oled alati tahtnud proovida, mis tunne oleks olla lühikeste juustega, siis lase käia! Ürita vältida negatiivseid kommentaare ja küsimusi ning proovi. Pea meeles, et soeng ei püsi igavesti ja juuksed kasvavad tagasi, seega sa ei pea elu lõpuni lühikeste juustega olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles