11 asja, mida mehed ja naised eelistavad seksile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi seks on endiselt inimestele oluline, siis hiljutise uuringu järgi on mitmeid tegevusi, mida mehed ja naised selle asemel valiksid, kirjutab Yourtango.com

1) Auto valimise vältimine

Auto ostmine võib olla väga stressirikas tegevus. Automüügileht Edmunds.com viis läbi uuringu, milles selgus, et iga viies ameeriklane oleks nõus kuuks ajaks seksist loobuma, kui nii oleks võimalik vältida auto valimise ja ostmisega kaasnevat tüli.

2) Söömine

2012. aastal Match.com'i läbiviidud uuringust selgus, et iga kolmas vallaline valiks pigem toidu seksi asemel. Lisaks tuli hiljutisest uuringust välja, et 74 protsenti prantsuse naistest pigem sööks kui seksiks: 25 protsendi nendest väitis, et saavad söömisest suuremat rahuldust kui seksist.

3) Peekoni söömine

Maple Leaf Foods uuris, millise toidu nimel on inimesed valmis seksist loobuma. 43 protsenti kanadalastest vastas, et eelistavad peekoni söömist seksimisele.

4) Nutitelefoni kasutamine

Infoajastul ei tule meile üllatusena, et inimesed on oma nutitelefonidest sõltuvuses. Hiljutises uuringus tuleb välja, et nutitelefonid võivad olla olulisemad kui orgasmid: kui inimestelt küsiti, milleta nad elada ei suudaks, siis telefonita ei suutnud palju rohkem inimesi oma elu ette kujutada kui seksita.

5) Magamine

Hea ööuni võib suhtes olulisem olla kui seks. Hiljutisest Better Sleep Council'i uuringust selgus, et 80 protsenti naistest eelistavad magamist seksimisele.

6) Plasmateleviisori omamine

Suurbritannias läbiviidud uuringust selgus, et mehed eelistavad plasmateleviisorit seksile. Kuid osad naised jällegi eelistavad teleseriaali vaatamist partneriga armatsemisele.

7) Kakao joomine

Cadburys läbiviidud uuringust selgus, et 70 protsenti iiri naistest pigem joovad kuuma kakaod kui seksivad.

8) Jalgpalli vaatamine

Jalgpall võib tõesti parem olla kui seks – vähemalt nii selgus briti meeste seas läbiviidud uuringus, kus selgus, et 40 protsenti meestest pigem vaataksid peale tööpäeva jalgpalli kui seksiksid.

9) Masturbeerimine

Sooloseks võib osade inimeste meelest parem olla kui seks partneriga. Kuigi on levinud arvamus, et meestele meeldib rohkem eneserahuldamisega tegeleda, siis JimmyJane'i uuringust selgus, et 41 protsenti naistest eelistavad masturbeerimist partneriga seksimisele.

10) Kirjatöö tegemine

Now TV uuringus naised tunnistasid, et nad vahel pigem tegeleksid tööasjadega kui veedaksid kirgliku öö partneriga.

11) Raamatu lugemine

Samas Now TV uuringus selgus, et paljud naised eelistavad seksimise asemel raamatut lugeda. Äkki on selle põhjuseks mõni erootiline romaan?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles