Nõuandeid New Yorgi naistelt, kuidas oma nahka ja keha sügiseks ette valmistada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorgi tänavamood
New Yorgi tänavamood Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

Aastaajad muutuvad ja samuti muutub ka meie nahk. Kuna sügis juba piilub nurga tagant, siis oleks mõistlik oma ilurutiinid üle vaadata, et meie nahk oleks särav ja kaunis ka siis, kui ilmad muutuvad külmemaks.

Jahedama ilmaga vajab nahk rohkem niisutust ja huuled rohkem hoolt, et need katki ei läheks. Huff Post uuris New Yorgi tänavatel naistelt, kuidas nemad oma nahka ja keha sügiseks ette valmistavad. Siin on mõned vastused.

1. Leia hea niisutaja. New Yorgis elav Lauren ütles, et tema peseb oma nägu tavaliselt vaid korra päevas. Kõige olulisem on leida hea niisutav kreem, mis sinu nahale sobib ja seda tuleks iga päev kasutada.

2. Loobu pahedest. Melissa soovitus on väga lihtne: igal õhtul võta meik maha, niisuta nahka ja loobu suitsetamisest. Just sellised harjumused aitavad nahka puhta ja säravana hoida.

3. Ära puuduta oma nägu. Cipriana sõnul ei teadvusta inimesed, kui palju erinevaid asju nad päeva jooksul katsuvad ja käte kaudu võivad erinevad bakterid ning pisikud nahale jõuda. See võib aga soodustada vistrike teket, seega tasuks oma käsi mitu korda päevas pesta ja soovitatavalt mitte oma nägu puutuda.

4. Teepakid leevendavad paistes silmi. Dani soovitab paistes silmadele asetada niisutatud teepakid: pane teepakk minutiks sooja vette, lase sel seejärel jahtuda ja aseta oma suletud silmadele.

5. Teest ja riisipaberist saab tõhusa näomaski. Garam soovitab proovida järgmist näomaski: leota rohelise tee pakki 5-10 minutit soojas vees, lase veel veidike jahtuda ja pane vette riisipaber. Leota riisipaberit veidike vees ja aseta see 5-7 minutiks oma näole.

6. Niisuta nahka oliiviõliga. Chanangn ütles, et tema kasutab naha niisutamiseks oma lemmik köögitoodet: oliiviõli. Naine kasutab oliiviõli nii näonaha kui ka ülejäänud keha jaoks.

7. Investeeri nahahooldustoodetesse. Nooruke Nikayla on arvamusel, et nahale mõjuvad paremini kallimad ja kvaliteetsemad kreemid. Nikayla ütles, et kreemidesse investeerimine tasub end ära, sest need aitavad nahka nooruslikuna hoida.

8. Hoolitse ka oma sisemuse eest. Viktoria sõnas, et kui inimene ei hoolitse oma keha eest, siis pole oluline, milliseid kreeme ta nahale määrib. Kõige tähtsam on vett juua ja tervislikult toituda.

9. Koori ja kreemita samal ajal. Kassandra soovitab valmistada järgmise kehakoorija: sega kokku mesi, pruun suhkur, lavendel, E-vitamiini õli ja oliiviõli. See on hea kehakoorija ja ühtlasi niisutab nahka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles