Tanja Mihhailova on välismaal reisides vältinud vene keele rääkimist

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova
Tanja Mihhailova Foto: Maksim Toome

Naisteleht uuris lauljanna Tanja Mihhailovalt, kuidas on mõjutanud maailmas valitsevad poliitilised pinged tema suhteid kodukandi eestlastega. 

«Ma pole russofoobiaga kokku puutunud, absoluutselt mitte,» kinnitas Tanja. «Aga kui olen kusagil välismaal puhkamas käinud, olen teadlikult vältinud vene keeles rääkimist. See puudutab eriti teatud kohti, kus vene turistid tavaliselt ebaviisakalt ja provotseerivalt käituvad. Paratamatult on venelastel seal halb maine, nii et sellistel puhkudel eelistan eesti keeles kõneleda,» sõnas ta ja lisas, et käituks nii ka mõne teise rahvuse puhul, kes end viisakalt üleval pidada ei oska.

Poliitika koha pealt eelistab lauljanna suu kinni hoida, sest ta pole kindel, et kõik on päris nii nagu tavainimestele näidatakse. «Ladvikus on omad malemängud,» usub ta. «Olen avatud ja leian, et kõige kohta peaks küsimusi esitama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles