Nippe, kuidas varjata värvitud juuste väljakasvu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Silmatorkavad juuksejuured rikuvad kogu välimuse, olgu riietus ja meik kui kaunid tahes. Masendav on juba kaks nädalat pärast värvimist märgata, et värv on pisut välja kasvanud. Nii tihti ju juukseid värvida ei saa. Õnneks pole seda vajagi, sest kavalate nippide abil saab värvimist veel kuni kahe nädala jagu edasi lükata.

Pese nutikamalt

Iga päev ei ole mõistlik juukseid pesta, aga kui juuksed muutuvad rasuseks, vajuvad need peadligi ja värvi väljakasv hakkab hästi silma. Selle vastu aitab hästi kuivšampoon, mida saab pihustada otsmikule ja meelekohtadele, et peapesu päeva võrra edasi lükata, soovitab Prevention.

Kammi juukseid teisiti

Kui oled harjunud seitlit alati samasse kohta tõmbama, muutuvad juuksed selles piirkonnas lamedamaks ja juukselahk tuleb rohkem esile. Sellega koos hakkab ka värvi väljakasv varem häirima. Kammi juukseid iga päev erinevalt. Pikk ja sirge seitel reedab kohe, et sul on värvitud juuksed. Seevastu siksakjoon aitab seda hästi varjata.

Aja juuksed kohevile

Korralik föönisoeng on imevahend juuksevärvi väljakasvu peitmiseks. Selleks, et juustesse kohevust lisada, aitab hästi, kui lisad neisse veidi juuksevahtu ja tupeerid kõige pealmiseid juukseid.

Värvi pliiatsiga

Varasematel aegadel värvisid naised meelekohtadel kasvavaid halle karvu ripsmetušiga. Tänapäeval pole selleks vajadust, sest on olemas spetsiaalsed pliiatsid ja tušid, mis on mõeldud väljakasvu peitmiseks. On ka puudreid ja värve, mida juukselahule pihustada, kuid kui häda käes, ajab asja ära lihtne lauvärv.

Tee triibud

Kui värvi väljakasv on sinu jaoks tüütu, aga häiriv ja sa ei jõua kunagi õigel ajal värvima, võiksid kaaluda hoopis triipude tegemist. Blondid juuksesalgud viivad hallilt väljakasvult tähelepanu mujale ja tekitavad heleda, päikselise üldmulje. Brünettidel tasub samas olukorras eelistada enda loomulikust värvist ühe või paari tooni võrra heledamat juuksevärvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles