Viis märki, et oled leidnud selle Õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhetemaailm võib olla segadust tekitav, sest inimesed otsivad enda kõrvale eelkõige partnerit, kellega terve elu koos veeta. Kuid kuidas tunda ära peale roosilist armumisfaasi, et oled koos härra Õigega?

Kuigi sa võid suhtes olla imelise inimesega, ei pruugi tema just sinu jaoks ideaalne olla, kirjutab YourTango. Märgid, et partner on sinu jaoks see Õige:

  • Sa võid talle rahus kurta

Kui räägid partnerile oma muredest, siis ta võtab sind tõsiselt ning kuulab su rahulikult ära. Seejärel annab ta sulle nõu ning lohutab, et kõik saab korda. Kui su partner suudab sellistes olukordades olla võimalikult toetav ja mõistev, siis oled leidnud kaaslase, keda tasub hoida.

  • Su perekonnale ja sõpradele meeldib su partner

Sinu pere ja sõbrad tahavad sulle elus alati parimat ning toetavad sind igal hetkel. Need on inimesed, kes teavad sind läbi ja lõhki. Kui nende arvates on su partner sind väärt, siis on see hea märk, et te sobite kokku.

  • Sa räägid talle oma tunnetest ilma süüd tundmata

Kui sinu partneri käitumine ärritab sind, siis sa saad talle seda öelda ning ta võtab seda arvesse. See on märk, et tal on piisavalt emotsionaalset intelligentsust ning teab, et õnneliku suhte aluseks on tõhus suhtlus. See tähendab, et sa ei pea oma tundeid alla neelama ning saad partneriga rahulikult asju läbi rääkida.

  • Su partner oskab tunnistada oma vigu ja vabandada

Kui su partner teeb midagi valesti, siis ta tunnistab oma viga ja vabandab. Ta ei tõmbu endasse ega väldi probleemi – oluline on võrdväärselt tülitseda ja selle käigus ühiselt areneda.

  • Su partner oskab end sulle pühenduda

Seda võib aru saada nii sõnadest kui ka tegudest: su partner tahab ja on valmis olema sinuga pikaajalises suhtes. Teie suhtes võib olla ette tulnud küll raskusi, kuid olete need edukalt lahendanud ja endiselt kokku jäänud. Su partner on näinud nii sinu parimaid kui ka halvimaid külgi ning armastab sind sellisena, nagu sa oled. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles