Häid põhjuseid, miks tasuks reisida koos kallimaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reisimine toob inimestes välja külje, mida sa varem pole võib-olla näinud. Seetõttu oleks mõistlik koos kallimaga reisile minna, sest see aitab teil üksteise kohta nii mõndagi õppida.

MSN Living toob välja 13 head põhjust, miks võiks reisida koos kallimaga.

Reisides olete mõlemad oma mugavustsoonist väljas

Kui külastate kohta, mis on teie mõlema jaoks uus, siis saate koos ka uusi kogemusi. Muidugi võid sa kallima kohta nii mõndagi õppida ka juhul, kui ta tutvustab sulle oma kodulinna, kuid tõelised avastused leiavad aset alles siis, kui olete mõlemad oma mugavustsoonist väljas. Võib-olla peate koos rinda pistma keelebarjääriga, võib-olla jääte võõras riigis olles bussist maha või ei aktsepteeri pangaterminal teie kummagi pangakaarti - kõik need kogemused õpetavad teile teineteise kohta nii mõndagi.

Reisimine võimaldab kallimale raskeid küsimusi esitada

Pikad autosõidud, lennureisid, matkad ja purjetamine on ideaalne aeg, mil tõsiseid vestlusi pidada. Ära karda kallimalt küsida tema lapsepõlve, tulevikuplaanide, endiste kallimate või millegi muu kohta.

Reisimine on hea viis kompromisside leidmiseks

Reisi planeerides võivad välja tulla väga huvitavad asjad, näiteks võib selguda, et kallim tunneb suurt huvi ajaloomuuseumite vastu ja seetõttu ei saa sina kõigis raamatupoodides käia, kuhu tahaksid minna. Kui taolised asjad ilmnevad, siis peate kallimaga kompromisse tegema.

Reisimine võimaldab näha, kuidas kallim reisideks valmistub

Reisi ette valmistades saad jälgida, kuidas mees planeerib, pakib ja säästab raha, et koos sinuga üks lõbus seiklus ette võtta. Kui reisi planeerimine muudab teda närviliseks ja rahutuks, siis kuidas võib mees suhtuda veel pulmade planeerimisse?

Reisides näed kallimat ka tema kõige ebameeldivamatel hetkedel

Reisides võib ilmneda, et kallim ei luba oma autos näiteks süüa, talle meeldib kuulata jutusaateid raadiost või teda ärritab see, kui sa laule kaasa ümised.

Reisides näed, kuidas kallim teisi inimesi kohtleb

Küsi ükskõik milliselt stjuardessilt ja ta on sellega nõus: reisimine toob välja inimeste kõige šokeerivamad omadused. Reisipalavik, väsimus ja kultuurišokk võivad inimest oluliselt muuta, seega pane hoolikalt tähele, kuidas ta teenindava personaliga suhtleb.

Uued ühised kogemused trumpavad vanad üle

Võib-olla käisite oma eksiga Jaapanis, kuid teie inetu lahkuminek rikkus ka reisimuljed. Uue kallimaga reisides saate luua uusi mälestusi ja kogemusi, mis trumpavad vanad ja võib-olla mitte niivõrd toredad kogemused kindlasti üle.

Majanduslik koostöö annab teile mõlemale hea õppetunni

Kui teil on partneriga tõsine suhe, siis võib reisimine olla imeline kogemus, mis näitab, kuidas te oma raha kulutate. Pange reisiks paika eelarve, et te liiale ei läheks.

Reisides liigute välja oma «paarimullist»

Armusuhtes olles on tegelikult imelihtne rutiini takerduda. Sel on küll omad boonused (näiteks teil on välja kujunenud igaõhtune komme koos süüa teha ja filmi vaadata), kuid reisimine on hea moodus, kuidas vahelduseks rutiinist välja murda. 

Kallim võib sind üllatada

Kas teadsid, et kallim oskab suhtlustasandil prantsuse keelt rääkida või on kursis inglise kirjandusega? Reisides võid kallima kohta nii mõndagi põnevat avastada.

Reisimine aitab olulistel teemadel otsuseid vastu võtta

Võite kallimaga koos avastada, et reisimine on miski, mis teile mõlemale tohutult meeldib ja et te tahaksite koos veel reisimas käia. Kui juhtub nii, siis peaksite rääkima neil teemadel, mis võivad teie reisiplaane mõjutada, näiteks laste saamine või lemmiklooma võtmine.

Tõenäoliselt hakkate vaidlema, kuid see pole tingimata halb

Kuigi kaaslasega reisimine on tore, võib see teid mõlemaid ka hulluks ajada. Võib-olla avastate poole reisi ajal, et te olete enamuse ajast ainult tülitsenud. Kasutage seda kui harjustust, kuidas probleeme lahendada, suhelda, vabandust paluda ja teineteisele hingamisruumi anda.

Reisimine on lõbus

Kõige parem põhjus, miks võiks reisida koos kallimaga, on see, et see on äärmiselt lõbus kogemus. Näete koos maailma ja teievaheline side muutub tänu sellele vaid tugevamaks ning see on äärmiselt hea põhjus, miks tasuks koos kallimaga reisida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles