Kuidas kindlaks teha, kas kallim on truu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Truudus on iga armusuhte nurgakivi, kuid mõnikord võib ka õnneliku suhtesse hiilida kahtluseuss, mis paneb meid mõtlema, kas kallimal on ikka silmi vaid meie jaoks. 

Maailmas on palju mehi, kes lausa jumaldavad oma naisi ega otsiks iialgi kõrvalsuhet, hoolimata sellest, kui keeruliseks võivad asjad naisega minna. Kui tead, et su kallim on truu, siis tunned end kindlamalt ja oled suhtega rohkem rahul, kirjutab Allwomenstalk.

Kuidas aga aru saada, kas kallim on truu? Järgnevalt on välja toodud mõned ilmselged märgid, mis sellele viitavad.

Ta on aus ja avameelne

Üks ilmselgemaid truuduse märke on see, kui mees on sinuga aus ja avameelne. Ta jagab sinuga ka kõige väiksemaid ja tühisemaid asju, ta ei varja oma tegusid sinu eest. Sa tead tema kohta põhimõtteliselt kõike, sest ta räägib sulle asjadest ka siis, kui sa ise ei küsi.

Tal on silmi vaid sinu jaoks

Kui olete koos ja kallim suudab vaid sind vaadata, siis võid kindel olla, et ta on sinule truu, ta austab sind ja hindab teie suhet. Mõnikord võib ta lausa sulle veidike piinlikkust valmistada, sest talle meeldib oma tundeid sinu vastu näidata ka avalikus kohas.

Tema sõbrad teavad sinu kohta kõike

Tema sõbrad teavad sinu kohta olulisi fakte ja nad teavad ka seda, et mees on sinusse täielikult armunud. Ära imesta, kui mõni tema semu teab mõnda pisiasja sinu elust, sest su kallim lihtsalt räägib neile sinust pidevalt.

Sinu sõbrad ei leia, et midagi oleks valesti

Küsi oma sõbrannadelt, kas nemad on täheldanud või kahtlustavad, et su mees võib truudusetu olla. Kui nad pole taolisi märke tähele pannud ega pea meest mingil moel kahtlaseks, siis võid rahulikult oma õnne nautida.

Teda huvitavad sinu hobid

Kui mees tunneb huvi sinu hobide vastu ja tahab sind kogu aeg paremini tundma õppida, siis pole kahtlustki, et tal on sinu vastu suured tunded. Ta tahab sind paremini mõista ja aru saada, mis sulle meeldib ja mis mitte, et ta saaks sind õnnelikuks teha.

Ta helistab sulle niisama

Kas kallim helistab sulle tihti ilma põhjuseta ja tahab vaid su häält kuulda või ütleb, et igatseb sind? Ta ei saa tööpäeva mööda saata ilma sulle helistamata või sõnumit saatmata. See on kindel märk, et sa oled võitnud tema jäägitu tähelepanu ja ta tahab kõike sinuga jagada.

Ta hindab sind ja su arvamust

Kui kallim hindab sind ja su arvamust, kui ta on huvitatud sinust ja su tegemistest ja kui ta teeb kõik endast oleneva, et sind õnnelikuks teha, siis ilmselt on ta ka sinule truu, sest ta hindab teievahelist sidet ja sind. Suhe on tema jaoks väga tähtis ja ta tahab sind kaasata kõigesse, mida teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles