Seksimüüdid, mida ükski naine ei peaks uskuma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised, te ei pea igal õhtul seksima, et kaasat õnnelikuks teha ega tänama jumalat, kui mees on nõus teile oraalseksi tegema. Taolised tõekspidamised on aegunud ja ükski naine ei tohiks neid uskuda.

Cosmopolitan.com pani kirja 15 seksimüüti, mille üle naised võivad rahumeelselt naerda.

1. Selleks, et abielu oleks õnnelik, tuleb mehega igal õhtul seksida. Ei, kindlasti mitte. Võib-olla seksite te vaid kaks korda nädalas ja ülejäänud aja on su tupp kenasti suletud ega taha, et keegi teda torgiks. Selles pole midagi imelikku.

2. Naine peaks iga vahekorra ajal kerge vaevaga orgasmi saama. Paljud naised peavad kõvasti keskenduma, et seksi ajal orgasmi saada. Ja leidub ka neid, kes ei saagi vahekorra käigus orgasmi. Pole midagi halba, kui pakud partnerile välja, et võiksite poosi vahetada või tema võiks sulle oraalseksi teha, sest sel viisil on sul lihtsam lõpuni jõuda.

3. Mehed ei taha sind, kui sa pole raseeritud. Iga naine teab, et raseerimine võib tohutult tüütu tegevus olla ja vahatamine on meeletult valus. Kui mees arvab, et naise privaatpiirkond peaks täiesti karvutu olema, siis see mees pole su aega väärt. Liigu edasi.

4. Kuupuhastus on rõve. Mehed, kes nii arvavad, on reeglina nooremad kui 18 ja üritavad alles piimahabet kasvatada. Ära kuula seda, mida nemad räägivad.

5. Naine peab mehele oraalseksi tegema. Oraalseksi ei pea keegi kunagi tegema. Ka siis mitte, kui sul on menstruatsioon ja mees tekitab sinus süümepiinu, sest sa pole nõus seksima. 

6. Kui te seksite vaid ühes asendis, siis on teie voodielu igav. See on sama hea, kui öelda, et pidevalt lahtiste juustega käimine on äärmiselt igav. Igal paaril võib olla oma lemmikpoos, mis nende jaoks kõige paremini toimib. Kelle asi on seda siis kritiseerida?

7. Seks pole mehe jaoks mugav, kui naine «sunnib» meest kondoomi kandma. Kumb on olulisem, kas mugavus või see, et kumbki teist ei saaks suguhaigust ega esineks soovimatut rasedust?

8. Sa oled õrritaja, kui sa «ei vii lõpule seda, millega algust tegid». Kas sul on kunagi juhtunud nii, et oled restoranis tellinud mõne roa, kuid siis avastanud, et see ei maitsegi sulle, aga kuna kelner küsis sinult, miks sa seda lõpuni ei söö, siis kugistasid kõik korralikult alla? Ilmselt mitte. Sa võid igal hetkel lõpetada ega pea end seepärast halvasti tundma.

9. Naine peaks olema valmis kõike proovima. Tavaliselt mainitakse seda siis, kui mees pakub, et võiks proovida anaalseksi. Aga kui sinu jaoks on see täiesti vastumeelne, siis ei pea sa sellega nõustuma pelgalt seetõttu, et mehe arvates peaksid sa uusi asju katsetama. 

10. Kui te ei lõpeta ühel ajal, siis pole te ühel lainel. Paarid saavad seksides harva ühel ajal orgasmi, seega ei tasu end sellepärast veel halvasti tunda.

11. Kui naine on märg, siis on ta erutunud. Naine võib magada maailma kõige seksikama mehe kõrval, kuid tema tupp võib samas täiesti kuiv olla. Ärge arvake, et libesti on vaid vanematele inimestele mõeldud, seda võivad kõik kasutada.

12. Mida kauem seks kestab, seda parem. Ei. Seks on väsitav ja liigne hõõrumine muutub lõpuks tüütuks.

13. Kui sulle meeldib, kui sind voodis domineeritakse, siis päriselus oled sa ilmselt nõrk ja alistuv. Paljude naiste unelmate mees Christian Grey õpetas meile, et veidrate seksuaalsete huvidega inimesed on tegelikult äärmiselt häiritud isiksused, kel oli raske lapsepõlev. Õnneks on härra Grey väljamõeldud tegelane ja mitte keegi meist ei peaks oma seksuaalseid fantaasiaid või huvisid häbenema.

14. Naine peaks olema tänulik, kui mees talle oraalseksi pakub. Kui arvate, et naine peaks oraalseksi ajal tänulikult vait olema ja nautima seda, kuidas mees tolmuimeja kombel naisel privaatpiirkonda avastab, siis te eksite. Naised, ärge häbenege sõna sekka öelda ja juhendage mehi natuke, et elu parimat oraalseksi kogeda.

15. Mehed armastavad aluspesu. Aluspesu on küll kena vaadata, kuid paljusid mehi ajavad rinnahoidja kinnitused sootuks segadusse, seega naised võivad rahuliku südamega pesu pealt raha kokku hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles