Teele Viira: truudus on ääretult oluline

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira
Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Lauljanna Teele Viira rääkis Kroonikale, et teda ja kallimat Andreas Aru ühendab usk armastusse ja truudusesse.

«Andreas ütles mulle väga kiirelt, et ta tagab mulle silma vaadata ka 80aastaselt,» rääkis Teele. «See läks südamesse. Olgem ausad – elu on tegelikult jube lühike. Meil pole vaja viis korda lahku minna, saada viie erineva inimesega lapsi. Võime pisut vaeva näha ja olla selle ühe ja ainsa inimesega koos kogu elu. Ma ei kujuta ette, milline saab olema hetk, kui istume oma maakodus, kus on lapsed ja lapselapsed ja sa vaatad ikka sellele samale inimesele otsa, kellesse 60 aastat tagasi armusid. Ilus!»

Teele jaoks on väga oluline, et tal oleks oma kaaslasega kogu aeg põnev. Sisimas teadis ta alati, et tema jaoks on olemas see üks ja ainus. «Olen printsessi-usku, kes vähemaga ei lepi,» nentis ta. «Andreasele on nii nagu mullegi truudus ääretult oluline. Täna vaidleb ju terve ühiskond selle üle, et mehed ja naised pole truud, kõik lasevad kõik üle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles