Märgid, et oled leidnud mehe, kellega tasub abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimesed otsivad armastust, et leida endale kaaslane, kellega oma elu nii heas kui ka halvas jagada. 

Elite Daily toob välja üheksa märki, et oled leidnud endale õige mehe, kellega tasub ka abielluda:

1) Sa ei pea tema ees teesklema
Mees mõistab sind nii headel kui ka halbadel päevadel ning sa ei pea tema ees teesklema. Sa võid olla tema ees täiesti vabalt ja igas tujus, seega tunned end tema seltsis väga mugavalt.

2) Sinu õnn on tema õnn ja vastupidi
Sa tead, et partner on sinu jaoks õige, kui ta tahab sinule ainult parimat. Ta seab sinu huvid esiplaanile ning on valmis enda soovid kõrvale jätma, kui asi puudutab sinu heaolu. Lisaks suudab mees sinule aega pühendada ka enda tegemiste kõrvalt.

3) Isegi väga halbade päevade lõpus tahad sa temaga koos olla
Ükskõik kui halvas tujus sa ka poleks, sa oled pigem temaga koos kui üksi. Ta kuulab sind kannatlikult kui sa räägid ja annab sulle head nõu. Tema suhtumine parandab su tuju ning sa tahad alati tema läheduses olla.

4) Teil on tugev külgetõmme
Te olete füüsiliselt, emotsionaalselt ja vaimselt teineteisega kooskõlas. Keemia teie vahel on nii võimas, et peatab kõik halvad välismõjud. Isegi igapäevaste asjade koos tegemine, nagu näiteks toidupoes käimine, tundub koos temaga eriline ja hea.

5) Sa tahad temaga jagada kõike
Kui sa kujutad tulevikku ette, siis temal on selles suur roll (ja ka vastupidi). Mõte terve elu temaga koos veeta ei hirmuta sind. Tema kõrval on sul kõige parem ja mugavam olla. Kui midagi naljakat juhtub või saad häid uudiseid, siis tema on see, kellega tahad seda kõige esimesena jagada.

6) Teil on romantikast sama arusaam
Mõnikord tunned end kui armastusfilmis, kus on palju maagiat ja sädemeid kahe inimese vahel. Mis iganes ka sinu nägemus romantikast poleks – intiimsed õhtusöögid, ühised reisid või voodis kaisutamine – temale meeldib ka see ning ta on valmis sinuga koos neid tegevusi tegema. Ta julgeb sinule oma tunnetest rääkida, sest teil on side ka sügavamal tasandil.

7) Te armastate rohkem kui tülitsete
Tülitseda pole kunagi hea, sest sa hoolid temast palju ning ei taha talle haiget teha. Te jõuate koos ühisele kompromissile ja see teeb teid mõlemaid õnnelikuks. Kuid tegelikult ei suuda te kumbki oma partneri peale pikka viha pidada.

8) Ta oskab sind kuulata
Ta oskab lugeda sinu mõtteid ridade vahelt ning arvestab sinu vajadustega ilma selleta, et peaksid talle seda meelde tuletama. Mees on hooliv ja heade kavatsustega. Ta mõistab sind ja sa ei pea oma tundeid liigselt seletama. Te aitate üksteisel kasvada inimesteks, kelleks te saada tahate.

9) Ta hindab sind sellisena, nagu sa oled
Sa võid olla teistest naistest kohmakam ja hajameelsem, kuid ta armastab sind just sellisena. Ta paneb sind hästi tundma ka nende asjade pärast, mis sulle enda juures ei meeldi. Mees on sinuga koos olemise üle uhke ning näitab seda ka välja. Ta teab sinust kõike ning hindab nii sinu häid kui ka halbu külgi, sest see on kõik sinu isiksuse juurde kuuluv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles