Neli veidrat tselluliidist vabanemise nippi, mis ka toimivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tselluliit on  naiste seas väga levinud probleem – usutakse, et selle all kannatavad ligi 90 protsenti täiskasvanutest naistest.

Women's Health Magazine toob välja neli tselluliidivastast protseduuri, mis võivad tunduda küll veidrad, aga on üpris tõhusad:

  • Kurgid

Kurke tasub armastada, sest need sisaldavad palju vett ja vitamiine. Kui paned kurgiviilud otse nahale, siis kurgis olevad fütokemikaalid tihendavad kollageeni ja muudavad naha pringimaks. See võib parandada naha välimust peaaegu hetkega.

  • Kohviga koorimine

Kofeiin laiendab veresooni, mis pingutab naha välimisi kudesid. Lisaks aitab see kehast väljutada mürke ja kiirendab ainevahetust. Kohviga koorijat teha on väga lihtne – sega värske kohvipuru kas mandli- või oliiviõliga ja ongi valmis.

  • Vetikatega vann

Talassoteraapia on Prantsuse nahahooldusmeetod, mis hõlmab naha kokkupuudet kuuma vee ja vetikatega. Merevetikad sisaldavad palju joodi, mis parandab kilpnäärme talitlust ja vereringet, mis omakorda vähendab tselluliiti.

  • Želatiin

Ilma suhkruta želatiini söömine mõjub hästi tervisele ja kehale ning suurendab kollageeni tootmist. Želatiinipulbrit võib leida enamikes toidupoodides – lihtsalt sega seda üks kord päevas oma joogi sisse, et võidelda kollageenipuudusega, mis on peamine tselluliidi tekkimise põhjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles