Naine leidis Maxima salatist ootamatu lisandi

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salatist leitud kivi.
Salatist leitud kivi. Foto: Lugeja pilt

«Ostsin Smuuli tänava Maximast kanalihasalati ja süües hammustasin midagi kõva. Võtsin suust välja ja see oli kivi. Õnneks suhteliselt väike ja hammas jäi terveks. Seekord ... ,» kirjutas toimetusele lugeja Aili.

«Esmalt vabandame kliendi ees ebakvaliteetseks osutunud kauba pärast ja palume tal pöörduda kauplusse, kus kindlasti tagastatakse talle ostusumma. Antud olukorras on kahjuks sisuliselt võimatu hinnata, kas ja kuidas võõrkeha antud toote sisse sattus,» ütles Maxima brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktori Ty Lehtmäe.

«Kuna kvaliteediküsimused on meie jaoks kõrgeima prioriteediga, tegime pärast teiepoolset infot kliendi pöördumise kohta erakorralise kvaliteedikontrolli, sealhulgas kontrollisime valmistoidu pakendamise protsessi vastavust kvaliteedinõuetele. Kontroll ebakõlasid ei tuvastanud,» rääkis Lehtmäe.

«Hoolimata asjaolust, et meil on võimatu tagantjärele antud juhtumi kõiki detaile täpselt hinnata, soovime kliendi ees kindlasti vabandada ja ebakvaliteetseks osutunud kauba ostusumma tagastada,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles