Enamik paare peavad oma voodielu igavaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba magab!
Juba magab! Foto: SCANPIX

Kui sa ei ole oma seksieluga rahul , siis tea, et sa pole üksi. Suurbritannias tehti sotsioloogiline uuring, kus selgus, et 84 protsenti paaridest peavad oma voodielu üksluiseks ja igavaks.

Uuringust selgus, et iga kolmas paar ei ole oma seksieluga rahul ja iga viies paar armatseb kindla ajakava järgi, mis tekitab rutiini ja vähendab seksist saadavat rahulolu, kirjutab Geniusbeauty.

Sotsioloogid selgitasid välja, et keskmine briti paar armatseb keskmiselt kuus korda ühes kuus. Uuringu autorid viisid läbi intervjuud nendega, kes ei olnud oma seksieluga rahul, et uurida selle põhjuseid. Enamik nimetasid põhjuseks tüdimust üksteisest, mis on kõige tõsisem ja levinud probleem abieludes.Väsimus üksteisest oli ka kõige sagedasem abielurikkumise põhjus nii meeste kui ka naiste seas.

Paarid tõid välja ka muid põhjuseid, miks nad ei ole oma voodieluga rahul:

  •  43 protsenti paaridest tõid põhjuseks liiga vähese seksimise.
  •  27 protsenti arvasid,  et nende sekselu on liiga etteaimatav.
  • 16 protsenti leidis, et nende partner ei ole voodis piisavat hea.
  • 10 protsendil paaridest ei ole suhtes piisavalt kirge.

Vastanutest olid 63 protsenti paaridest nõus oma seksielu parandamise nimel vaeva nägema, 19 protsenti ei olnud nõus ja 18 protsenti ei osanud öelda. Voodielu parandamiseks olid paarid valmis ostma sekslelusid, seksikat pesu ja muid erutavaid asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles