Põhjused, miks mees võib sinust eemale tõmbuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks hetk võid avastada, et sinu ideaalne kallim hakkab eemale tõmbuma ja ei ole enam suhtes nii aktiivne kui varem. Selle põhjuseks võivad olla mitmed asjaolud, kirjutab Yourtango.

1) Tal on kiire – Kas ta tõmbub sinust päriselt eemale või sa oled pahane selle pärast, et ta ei vasta sinu sõnumitele poole tunni jooksul? Pead arvestama, et tal on ka oma elu ning aeg-ajalt ta ei pruugi saada sulle otsekohe vastata. Kuigi vabandus «mul oli kiire» on väga kulunud, siis teatud olukordades mehel lihtsalt on pakilisemaid kohustusi. Kui see probleem ei ole sagedane, siis ei tasu ilmaasjata tüli tekitada.

2) Teie vahel ei ole enam õiget keemiat – Õige keemia tähendab ka emotsionaalsel tasandil lähedast sidet ja kirge, mitte ainult füüsilist.  See side püsib kahe inimese vahel ka rasketel aegadel. Kui teie vahel on füüsilist kirge rohkem kui vaimset, siis ei ole teie suhe vastupüsiv ning üks osapooltest võib kergelt eemalduda.

3) Ta tunneb survet – Naised tahavad, et suhe pidevalt areneks järgmistele tasanditele. Kuid kui mees pole selleks valmis, siis võib see mõjuda talle ahistavalt, mis tõukab teda eemale. Tasub keskenduda aga oma suhte parandamisele, mitte võtta kohe eesmärgiks kooselu või abielu. Kui sinu suhe on täisväärtuslik ja hea, siis areneb see loomulikul teel kõrgematele tasanditele.

4) Sa ei toeta teda enam piisavalt – Ka meestele meeldib tunda ennast väärtustatuna. Kui sa järsku rohkem kritiseerid kui toetad teda, siis ta otsib kedagi teist, kes teda motiveeriks. Meestele ei meeldi, kui naine toob välja ainult tema vigu ja jätavad head küljed tahaplaanile. Kui toetad oma kallimat igas olukorras, siis ei saa tal sinust kunagi küllalt.

5) Ta on leidnud kellegi teise – Kahjuks juhtub suhetes seda väga tihti, et inimesed kasvavad üksteisest lahku ning üks osapool leiab omale uue kaaslase. Kui sa ei toeta teda piisavalt ning ei arvesta tema vajadustega, siis võib ta ka ise hakata otsima omale uut partnerit. Selle vältimiseks on vaja oma suhtega pidevat tööd teha ja kohelda oma kallimat nii, nagu sina tahaksid, et tema sind kohtleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles