Rahahoroskoop: Veevalaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Veevalajat ei nimetata asjata tähtkujude seas geeniuseks. Kuna ta pea lõikab, võib ta saada väga varakaks, aga seda muidugi juhul, kui ta seda tahab. Palju suurema tõenäosusega keskendub rahutu Veevalaja oma lennukatele uutele ideedele või maailma päästmisele. Just nii – uus maailmakord pakub talle palju põnevust! Ta on visionäär, kes tundub olevat alati hõivatud, aga nii on see tema üüratu sisemaailma tõttu. Seal maailmas toimuvad imelised asjad. Veevalaja on loogik, kes armastab mõelda. Ta teeb meelsasti teistele head ja osaleb suure tõenäosusega mingis heategevusprojektis.

Raha ei ole Veevalajale eriti tähtis. Iga sendike, mis ta oma taskusse paneb, on sinna tõenäoliselt sattunud juhuslikult. Tal on nii palju muud põnevat, millega tegeleda.

Veevalajal on rahaga üldse kummalised suhted. Ühel heal päeval võib ta müüa arvutiprogrammi miljonite eurode eest, teisel päeval kuulutatakse talle välja pankrot. Õnneks oskab ta end sellistest hädadest nutikalt välja aidata. Kuna ta pea on kogu aeg töös, leiab ta omapäraste mooduste abil oma tee jälle mõne rahaallikani.  

Veevalajale meeldib olla iseenda tööandja, kuigi korrapäratu käibe pärast võib ta arvel veidraid asju juhtuda. Seda muidugi siis, kui ta on üldse viitsinud omale pangakonto teha. Raamatupidaja võib olla ta parim sõber.

Futurist nagu ta on, meeldivad talle uudsed lahendused. Seepärast pole ta «traditsiooniliste pereväärtuste» hoidja ja tahab, et naised teeniks sama palju kui mehed.

Raha kulutamise suhtes võib ta küll konservatiivne olla. Tal pole lihtsa elu vastu midagi. Raha laenamist ta põlastab. Kui keegi võtabki temalt laenu, eeldab ta, et see makstakse õigeaegselt tagasi.

Poodlemine Veevalajale mingit erilist meelelahutust ei paku. Seda tehes valib ta aga alati parima kauba, sest mõistlik on eelistada kvaliteetseid asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles