Suurimad saladused, mida naised meeste eest varjavad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine võib kinkida sulle oma südame ja keha, kuid tõenäoliselt on tal mõned saladused, mida ta sinuga ei jaga. Tahad, et naine oleks sinuga aus? Enne, kui hakkad ise detektiivitööd tegema, loe, millised saladusi naised tavaliselt meeste eest varjavad ja siis alles mõtle, kas ausus on alati parim lahendus või mitte.

Naine ei räägi oma seksuaalsest minevikust

Naise eelnevate partnerite arv võib olla kõrgem või madalam sellest, mis ta sulle on öelnud. Miks? Sest ta kardab, et see number võib mõjutada seda, kuidas sa temasse suhtud. Kui tal on olnud vähe partnereid, siis jääb mulje, et ta pole seksuaalselt kogenud. Kui tal on aga palju partnereid olnud, siis võib temast litsakas mulje jääda. Tegelikult pole kuskil kirjas, kui palju partnereid kellelgi võiks olla. Ja võib-olla on isegi hea, kui selline asi jääb saladuseks. Kui te olete oma suhtega rahul, siis pole ju oluline, mitu partnerit on kellelgi eelnevalt olnud, kirjutab Men’s Health.

Naisel on suured võlad

Tänapäeval on võlad suhteliselt tavaline asi. Aga kui naine ei taha sulle avaldada, kui palju ta kellelegi on võlgu, siis tõenäoliselt on põhjuseks see, et ta tunneb piinlikkust või süütunnet. Rahaprobleemid on üks peamisi põhjuseid, miks paarid lahku lähevad, seega on oluline neil teemadel aus olla. Eriti juhul, kui soovite, et teie suhe kaua püsiks.

Naine suhtleb Facebookis oma eksiga

Suhteekspertide sõnul suhtlevad naised eksidega juhul, kui nad pole eksist täiesti üle saanud või kui nende praegune suhe ei paku piisavalt rahuldust. Uuri naiselt, mida ta tahaks teie suhte juures muuta ja kuidas on tema eelnevad suhted talle mõjunud. Ära hakka kohe teda süüdistama ega väida, et ta «jälitab» oma eksi Facebookis.

Naine kasutab vibraatorit... tihti

Kui teil on monogaamne suhe, siis see ei tähenda veel, et naine ei rahuldaks end mõnikord üksi olles. Miks ta sellest ei räägi? Ilmselt muretseb ta, et see võib su tundeid riivata ja mees võib arvata, et ta ei suuda naist piisavalt rahuldada. Tegelikult meeldib naistele mitmekesisus või tunneb ta puhast rõõmu sellest, et saab vaid enda orgasmile keskenduda. Sa ei pea teadma kõike, mida naine oma vibraatoriga teeb, aga kui palud tal enda ees seda teha, siis võid saada aimu, mis naisele meeldib.

Naine ei näe alati ideaalne välja

Hoolimata kõigest sellest, mis tema elus toimub ja mis tema meeleolu ning välimust võib mõjutada, tahab naine sinu ees alati ideaalne välja näha. Ta tahab sulle muljet avaldada ja end ihaldusväärsena tunda. Kui tahad, et naine end ilma meigita sinu juures mugavalt tunneks, tee talle järgmine kord kompliment, kui ta voodisse tuleb.

Naine ei tunnista, et ta on paremat seksi kogenud

Kuigi sa ei pea teadma, millised on sinu võimed voodis võrreldes naise eelmiste kallimatega, pead sa olema teadlik, kui teie voodielu varjutavad probleemid. Kui naine jätab probleemid enda teada, siis tõenäoliselt seksite te üha harvemini ja teie vahel jääb intiimsust vähemaks. 2011. aasta uuring näitas, et kui partnerite seksuaalsed vajadused on rahuldatud, siis on nad oma suhtega 65 protsenti rohkem rahul. Selle asemel, et küsida, kas naine on rahul või mitte – ilmselt ei hakka ta sulle eitavalt vastama –, küsi temalt, mida sa saaksid teha, et seks parem oleks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles