Kümme põhjust, miks iga naine peaks oma keha raseduse ajal armastama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rasedus on tegelikult imeline aeg: su rinnad on suuremad ja voodielu parem. Kui need põhjused ei kõla veel piisavalt veenvalt, siis siin on kümme head põhjust, miks iga naine peaks raseduse ajal oma keha armastama.

1) Sa võid kogu aeg dressipükse kanda. Raseduse ajal ei pea tundma piinlikkust sellepärast, et tahad kogu aeg mugavaid rõivaid kanda. Naudi muretult laiu dressipükse, rasedatele mõeldud teksaseid ja suuri T-särke, kirjutab parents.com.

2) Su rinnad muutuvad suuremaks. Ära imesta, kui mees jääb pidevalt su rindasid vaatama, ta pole neid enne lihtsalt nii suurtena näinud. Naudi seda tähelepanu nii palju kui võimalik.

3) Kolm sõna: seks raseduse ajal. Kas teadsid, et raseduse ajal suureneb vereringe kehas ja tänu sellele tunned sa ka teatud asju intensiivsemalt? Ilmselt leidub ka neid, kes vaidlevad sellele vastu, kuid seks raseduse ajal võib olla lausa imeline kogemus.

4) Sul pole kuupuhastust. Raseduse ajal ei pea sa muretsema «päevade» ja nendega kaasnevate ebameeldivate sümptomite pärast.

5) Unusta beebipillid. Sa oled juba lapseootel, seega umbes üheksa kuud ei pea sa muretsema, kas beebipillide võtmine püsib ikka meeles või miks su menstruatsioon hilineb.

6) Sa näed maksikleidis imekaunis välja. Paljudele naistele ei sobi maksikleidid, sest nende lõige on selline, et ka sale naine võib maksikleidis rase välja näha. Ent raseduse ajal ei pea oma figuuri pärast muretsema ja maksiklieidist võib saada sinu parim kaaslane, mis sobib põhimõtteliselt igale üritusele.

7) Sa pole kunagi üksi. See võib kõlada imelikult, kuid raseduse puhul on üks maagilisemaid asju see, et sa tead, et te olete alati kahekesi.

8) Sul on hea ettekääne, miks pediküüri minna. Kui sa varem oled kartnud pediküüri juurde minna või on see tundunud mõttetu raharaiskamisena, siis rasedana on sul hea ettekääne, miks lasta end veidike hellitada. Olgem ausad, rasedakõhuga pole just kõige lihtsam ise oma varbakeste eest hoolt kanda.

9) Sa ei pea kõhtu sees hoidma. Kui tihti oled pidanud endale meelde tuletama kõht sisse tõmmata, et parem välja nähs? Raseduse ajal võid sa sellised asjad unustada.

10) Saad oma kõhule asju toetada. See võib kõlada naljakalt, aga iga rase naine teab, et kui kõht on piisavalt suur, siis saab istudes sinna kenasti näiteks tassi või taldrikut toetada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles