Mugav kott säästab selga

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksa-aastane Karoliina (vasakul) ja seitsmeaastane Karmen möödunud nädala keskel ranitsaid selga sobitamas. Karoliina alustab peagi kolmandat kooliaastat, Karmen aga valis endale alles üldse esimest koolikotti.
Üheksa-aastane Karoliina (vasakul) ja seitsmeaastane Karmen möödunud nädala keskel ranitsaid selga sobitamas. Karoliina alustab peagi kolmandat kooliaastat, Karmen aga valis endale alles üldse esimest koolikotti. Foto: Tairo Lutter

Kuigi koolikotte ja ranitsaid leidub pea igas suuruses ja mõõdus, on sobivat mudelit lapse selja jaoks poest raske leida.

Tänavu läheb esimesse klassi Karmen (7), kes otsis esimeseks kooliaastaks sobivat kotti või ranitsat. Vastupidava ja seljasõbraliku koti leidmiseks kutsus ta poodi kaasa nii oma ema Liisi, parima sõbranna Karoliina kui viimase ema Mariti.

Sügisest kolmandasse klassi minevale Karoliinale (9) meeldivad värvilised koolikotid. «Minu lemmikvärv on kollane,» lausus just seda värvi kotist unistav plikatirts rõõmsalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles