Rahahoroskoop: Neitsi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Mõõdukas Neitsi tõenäoliselt katteta tšekke välja ei anna. Selle sodiaagimärgi esindaja on enamasti kahe jalaga maa peal, iseseisev ja saab nii enda kui teiste raha majandamisega väga hästi hakkama. Kuna ta on ettevaatlik ja kaalub oma otsuseid hoolikalt läbi, sobib Neitsi suurepäraselt äripartneriks. Ta on aus, usaldusväärne ja krooniline muretseja, mistõttu võib kindel olla, et tema kätte usaldatud töö ei jää järelvalveta. Perfektsionistist Neitsiga võib rahuliku südamega ühise äri luua.

Neitsi on rahaga väga osav. Seda soosib tema analüütiline mõtlemine. Tema konto on alati plussis ja kui vaja, võib ta püksirihma koomale tõmmata, et palgapäevani vastu pidada. Raha laristamist ta ei salli, pigem paneb ta seda võimalust mööda kõrvale, sest kui pangas on raha, on muresid vähem. See pole talle küll maailmas kõige olulisem, kuid tuleb abiks. Mustadeks päevadeks paneb ta midagi ikka kõrvale, sest üks tema põhilisi hirme on kellestki teisest sõltuda.

Eelarve koostamisel on Neitsi nagu võlur. Ta oskab hakkama saada väga väheste kuludega, aga samal ajal siiski elu nautida. Tema teab, et parimad asjad elus on tõepoolest tasuta. Enamasti ta tühjale-tähjale oma vara ei kuluta, võlgu võtta ei taha ja raha välja laenamist vihkab veel rohkem. Viimast võib ta teha vaid siis, kui laenajaks on hädas pereliige või siis, kui ta on täiesti kindel, et saab oma raha peagi tagasi.

Stabiilne palk on muusika Neitsi kõrvadele. Vabakutselise töö ebastabiilsus talle ei sobi, sest talle ei meeldi riskida.

Raha kulutamisest Neitsi naudingut ei saa. Seda näeb pigem tarkuses ja sõpruses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles