Rahahoroskoop: Lõvi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Lõvidele meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja esineda imetlevale publikule. Samuti meeldib neile ilu, rikkus ja mitmekülgne poputamine. Kui lõvi ei olegi laval, on teda rahva seas siiski kerge märgata. Tal oleks justkui eriline kuldne kuma, mis ta teiste kõrval esile tõstab.  

Lõvi on tavaliselt igikestval rännakul, et leida ärimaailmas oma kohta. Kui ta valitakse juhiks, on see kuidagi elu loomulik käik ja sobib talle väga hästi. Lõvi naudib riskimist, aga üldiselt ainult siis, kui väljavaated on väga head. Kaotamist ja halvas valguses paistmist ta ei salli. Lõvi tähemärgi esindajat tõmbab näiteks mängupõrgutesse glamuurse elustiili ja raha kõlina tõttu. Tema huvi hasartmängude vastu võib olla kasutoov, kui vaid ta ego ette ei jää ja ei sunni teda tegema raha suhtes halbu valikuid.

Lõvi usub, et raha on olemas selleks, et pakkuda talle kõike, mida ta väärt on. Olgu selleks siis suur maja, uhke sportauto või põnevad mänguasjad, millega lustida. Pillav elustiil on just tema moodi. Raha oskab ta kokku ajada, sest muidu ei saaks seda ju kulutada. Küll kuskilt ikka juurde saab!

Eelarve koostamine pole tema stiil, sest see oleks liiga ahistav. Need olid Lõvid, kes mõtlesid välja kaaviari- ja šampanjapeod. Küll raamatupidaja või partner hiljem kulud kokku arvutab. Siiski, kui Lõvi kulutab liiga palju raha, on ta piisavalt leidlik, et tagasi rajale saada. Kui aga olukord on juba väga halb, otsib ta abi pigem pangast, sest ta eneseuhkus ei luba sõbralt raha laenata. Nii peaks ju tunnistama, et ta polegi maailmavalitseja.

Lõvi edu taga võibki aga olla tema lahke loomus. Kui keegi palub tema abi, võib ta ära anda oma viimsegi sendi. Kõik, mis teed, teed endale, nagu öeldakse. Nõnda leiab raha oma tee taas tema juurde.

Lõvi teab, et tass on alati pooltäis, mitte pooltühi. Sagedamini ajab tema tass lausa üle ääre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles