Mida peaks teadma seksist raseduse ajal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi sul on kõht ees, siis see ei tähenda, et sinu seksiisu ja võimekus on kuhugi kadunud. Tänu rasedushormoonidele võib sul olla lausa suurenenud tahtmine seksida.

Women's Health Magazine vahendab ekspertide soovitusi, mida peab rasedusega seksides silmas pidama:

  • Mõned asendid on paremad kui teised

Naine peal ja kutsustiil on head asendid terve raseduse ajal. Kuid kõige parem on lusikaasend: see on väga mugav nii sulle kui ka su partnerile ja tekitab kahe inimese vahel hea lähedustunde. Lisaks ei pea naine väga palju vaeva nägema. Misjonäripoos sobib esimesel ja varasel teisel trimestril, aga hiljem peaks seda vältima.

  • Sa oled praegu seksikam kui sa arvad

Ära imesta, kui su partner ei suuda sinust raseduse ajal käsi eemal hoida. Lisaks ilusale rasedussärale ja täidlastele rindadele on rasedus seksikas, sest see on suurim viljakuse märk. Meestele mõjuvad bioloogiliselt kõige atraktiivsemalt naised, kes on viljakad. Pea seda meeles, kui sa tunned ennast oma välimuse pärast halvasti.

  • Seks raseduse ajal on turvaline

Kui sul on endal mugav, siis on seks raseduse ajal igati turvaline ja lubatud. Kui sa tunned siiski muret, siis võid enne konsulteerida oma ämmaemanda või arstiga.

  • Eksperimenteerida tasub teisel ajal

Arstid ei soovita raseduse ajal proovida uusi ekstreemseid asendeid ja võtteid. Kui sa ei tea veel, kuidas mingi poos sulle mõjuda võib, siis katsetage seda peale lapse sündi.

  • Orgasmid võivad olla veelgi tugevamad

Kui sa kardad raseduse ajal seksimist, siis paremad orgasmid on põhjuseks, miks seda kindlasti proovida tasub. Uuringud on näidanud, et rasedatel naistel on tugevamad orgasmid, sest kehaosade tundlikkus on suurenenud ja verevarustus vagiina piirkonnas paranenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles