Milliseid meeste kehaosi naised vaatavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed, mida teie naiste juures kõigepealt vaatate? Rindu, puusi ja peput? Mis te arvate, mida naised teie juures vaatavad? Intiimpiirkonda? Arvake uuesti.

Londoni firma Think Eye Tracking kasutas oma seadmeid, et jälgida, mida naised ja mehed vaatavad ujumisrõivastes mehe juures, kirjutab Men's Health.

Kui mehed jälgisid suhteliselt pikalt teise mehe intiimpiirkonda, siis naised ei vaadanud seda peaaegu üldse. Naised keskendusid hoopis mehe kõhulihastele ja seejärel näole, õlgadele, biitsepsitele. 

Seksi- ja suhteekspert Wendy Walsh selgitas, et naised on loodud otsima kedagi, kes suudaks peret toetada ja ülal pidada ning mehe peenisel pole sellega mingit pistmist. «Mõelgem näiteks koopanaiste ajudele. Need naised tahtsid teada, et mees on võimeline puu otsast vilju korjama või mammuteid tapma,» sõnas Walsh.

Naistele pakuvad huvi meeste kõhulihased, õlad ja käed, sest need olid lihased, mida esiisad kasutasid kaitsmiseks, toidu otsimiseks ja naiste eest hoolitsemiseks. Ja kuigi mehed ei küti enam mammuteid ega võitle kiskjatega, on need omadused endiselt naiste jaoks atraktiivsed. 

Miks aga naised meeste nägu vaatavad? Walshi sõnul otsivad naised märke intelligentsuse ja headuse kohta.

Vaata siit, milliseid kehaosi vaatavad naised teiste naiste ja meeste juures!

Vaata siit, milliseid kehaosi vaatavad mehed naiste ja teiste meeste juures!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles